Ben jij dé commerciële en ondernemende vestigingsmanager die voor succes zorgt in Amersfoort?  


De uitdaging 

Een uitdagende baan voor een commerciële, ondernemende en meewerkende vestigingsmanager (32-40 uur per week). Iemand die bestaande klantrelaties koestert, deze verder uitbouwt én de vestiging in Amersfoort verder op de kaart gaat zetten door het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat de arbeidsmarkt in Amersfoort niet om Trend People heen kan!

Aan het begin van je werkdag arriveer je middenin het bruisende stadshart van Amersfoort. In een verzamelpand, op steenworpafstand van het centrum, parkeer jij je auto in de garage. Je begroet de medewerkers van de andere organisaties waarmee je het pand deelt, voor jou ook bekende gezichten! Zodra je de trap op loopt zie je het ruime en lichte kantoor, waar je collega al bezig is met het verdelen van de binnengekomen e-mail. Ze heeft ook al diverse potentieel werkzoekenden op de jobboards gevonden dus jullie hebben genoeg om bij te praten. Als de koffie en thee klaar staat bespreken jullie in het ochtendoverleg alle lopende zaken en worden de werkzaamheden verdeeld. Je kijkt mee naar de planning van je intercedente en dan gaan jullie van start! Geen dag is hetzelfde. Jij bent actief als accountmanager, recruiter, werkgever en adviseur.

Trend People Amersfoort bestaat vier jaar en heeft een solide basis, maar er ligt zeker een belangrijke focus op new business. “Welke relaties kan ik laten groeien, welke interessante bedrijven maak ik tot klant en welke bedrijven zijn er nieuw in de omgeving?” Jij profileert je op deze vestiging als een echte ondernemer!

Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen en behalen van de vestigingsresultaten. Je werft opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten door middel van telefonische en persoonlijke acquisitie en relatiebeheer én je bent de motiverende factor op de vestiging. Samen met je team werk je aan het behalen van de resultaten, waarbij je zelf actief deelneemt aan het uitzendproces. Je analyseert het marktgebied waarin je werkt goed en stemt daar de commerciële activiteiten op af. 

Met de medewerkers op de vestiging voer je regelmatig een inspirerend werkoverleg. Tevens stimuleer je de groei en ontwikkeling en beoordeel je de medewerkers op de behaalde resultaten. Trend People is een kleinschalige organisatie, wat het mogelijk maakt om mee te denken op organisatieniveau en waar het nemen van initiatieven wordt gestimuleerd. Je rapporteert aan de regiomanager.

En “last but not least”, stuur jij dagelijks je team aan en zorg je dat alles in goede banen wordt geleid in de hectiek van de dag.  Jij bent budgeteindverantwoordelijk en je werkt samen met je team hard aan het behalen van de omzet, door vooraf vastgestelde doelen. Door jouw visie en plan van aanpak, behalen jullie samen wekelijks mooie resultaten.

 
 

Jouw profiel 

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar commerciële werkervaring bijvoorbeeld als accountmanager of in een soortgelijke functie in de arbeidsbemiddeling;
 • Ondernemerschap en je verantwoordelijk voelen voor jouw vestiging;
 • Kunnen omgaan met de dagelijkse hectiek van de dag;
 • Doelgericht kunnen werken en een resultaatgerichte mentaliteit;
 • Een helicopterview bezitten waarmee je gedurende de dag altijd alles helder en overzichtelijk hebt voor jezelf en jouw team;
 • In staat zijn om te delegeren, te sturen en te coachen, om zo het beste uit jouw medewerker(s) te halen;
 • In bezit van een rijbewijs.
 

Ons aanbod 

 • Een afwisselende en uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden;
 • Intensieve inwerkperiode en zowel interne- als externe trainingen;
 • Enthousiaste, collegiale en gedreven werksfeer;
 • Fulltime dienstverband (32-40 uur per week);
 • Prima salaris en overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een auto die je zakelijk en privé kan rijden;
 • Provisieregeling.
 

Trend People

Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis. 
 
Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen.
Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.
 

Geïnteresseerd?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV met motivatie naar: recruitment@trend.nl.