Trend People vakantiekrachten:
de garantie voor een zorgeloze zomer

De zomerperiode; steevast een periode waarin u te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting. De werkzaamheden gaan echter gewoon door of nemen zelfs toe! Om de werkzaamheden binnen de organisatie ook tijdens deze maanden vlot te laten verlopen, bent u bij Trend People aan het juiste adres.
 
Of u nu zoekt naar medewerkers voor één of enkele dagen (diensten) of voor een langere periode, bij Trend People staan gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakantiekrachten klaar om aan de slag te gaan. O.a. in de zorg- en kantoorsector, maar ook in de logistiek en techniek.
 
Met een veelzijdig en gemotiveerd  team van enthousiaste medewerkers en scherpe vakantietarieven garanderen wij u een zorgeloze zomer. Om uw vacature direct aan te melden kunt u gebruik maken van ons online vacatureformulier of neem contact op met één van onze intercedenten. Zij staan klaar om voor u aan de slag te gaan!


Payrolling

Wellicht heeft u zelf de juiste vakantiekracht al gevonden? Dan biedt onze payrollservice uitkomst. Met payrolling besteedt u de personeels- en loonadministratie uit aan Trend People met alle voordelen van dien. Lees meer over payrolling via Trend People.

 

Hoe zat het ook alweer?

De inzet van jeugdige vakantiekrachten is in Nederland aan wetten en regels gebonden. Hiermee wordt de bescherming van werknemers onder de 18 jaar gewaarborgd. Voor het gemak hebben wij de belangrijkste bepalingen voor u op een rij gezet. Lees hier alles wat u moet weten over de inzet van  vakantiekrachten .