Vacature

Werkvoorbereider

Wat bieden we jou?

Heb je ervaring binnen de elektrotechniek en wil je nu aan de slag als werkvoorbereider? Lees dan snel verder.

Als werkvoorbereider is geen een dag hetzelfde. Je hebt een leuke afwisselende baan waarbij je de projectleiders, hoofdcalculator en de tekenaar ondersteund. Samen met hen bekijk je de beste oplossingen voor bepaalde problemen. Je werkt samen met leveranciers, opdrachtgevers en andere contacten. Deze contacten heb je nodig om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Je bent goed in plannen en zorgt ervoor dat je collega’s in de buitendienst zo goed mogelijk aan de slag kunnen gaan!

Deze allround installateur houdt zich bezig met verschillende soorten projecten op elektrotechnisch gebied Denk aan Elektrotechnische installaties, data- en telecomnetwerken maar ook beveiliging hoort bij een van de verschillende projecten die ze uitvoeren. Daarnaast denken ze graag mee wat betreft duurzame elektrotechnische oplossingen binnen retail, luxe villabouw en utiliteit.

Je komt te werken binnen een betrokken en enthousiaste organisatie. Ze organiseren met regelmaat leuke uitstapjes en met het team wordt er vaak samen geluncht. Daarnaast hebben ze een eigen kroeg die op vrijdagmiddag wordt gebruikt om de week af te sluiten.

  • Fulltime functie voor 40 uur in de week; per direct;
  • Vaste baan;
  • Informele werksfeer; uitstapjes, lunch, weekafsluiting.
  • Functie waar veel regelen en organiseren bij komt kijken;
  • Salarisindicatie gebaseerd op cao Metaal en Techniek.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een eigen kijk op zaken en hebt een proactieve instelling. Je komt zelf met ideeën en denkt graag mee over oplossingen waarbij je ook goed je creativiteit kan inzetten. Om dit goed te kunnen doen heb je kennis en ervaring nodig op het gebied van Elektrotechniek. Je bent goed in het plannen en organiseren en kan hierbij goed het overzicht bewaren. Jij bent de schakel tussen het kantoor en de monteurs op de klus. Jij bent degene die zorgt dat de monteurs tevreden en voorzien de klussen zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

  • Je bent in het bezit van een MBO opleiding Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring als monteur Elektrotechniek;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt administratieve ervaring.

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Reageer dan snel door te bellen naar 0348-422216, of een mail te sturen naar woerden@trend.nl. Daarnaast kan je ook je vacaturereactie achterlaten via onze website. Heb je vragen? Neem dan contact op met Priscilla Manschot via 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl
Vacaturenummer: 1851628
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Werkvoorbereider

Solliciteren