Vacature

Allround technisch medewerker

Wat bieden we jou?

Ben jij op zoek naar een functie als allround medewerker technische dienst in Mijdrecht? Een fulltime functie voor 40 uur per week.

Een storing bij een machine, jij concludeert het probleem. Er moet een onderdeel worden vervangen of er moet onderhoud worden uitgevoerd. Er moet een machine gekalibreerd worden. Dit zijn allerlei werkzaamheden die jij zelfstandig kan uitvoeren. Heb je te weinig tijd, of ligt er iets buiten jouw macht, dan ben jij degene die zorgt dat er extra hulp wordt ingeschakeld. Jij belt de producent van de machine op of zorgt dat een juist onderdeel wordt geleverd.

Naast het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoud, zorg jij er ook voor dat het materiaal en onderdelen op voorraad is en blijft. Jij onderhoudt het contact met machinefabrikanten, installatiebureaus en toeleveringsbedrijven. Mocht er reparatie of onderhoud worden gepleegd aan een installatie of systeem, verwerk jij dit in het onderhoudsprogramma McMain. Jij zorgt er ook voor dat de wettelijke- en bedrijfsvoorschriften en procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu worden nageleefd. Daarnaast speel je ook een rol in het meedenken in het technische beleid en het doen van verbetervoorstellen.

Dit bedrijf is een belangrijke organisatie wat betreft levering van voeders en aanverwante producten voor kalveren. Binnen de organisatie staat service centraal en denken de medewerkers graag met je mee. Je collega’s zijn elke dag gedreven om op zoek te gaan naar verbetering van service en kwaliteit. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat op technisch/machinaal gebied alle werkzaamheden door kunnen gaan. Je rapporteert het Hoofd Productie & Technische dienst.

  • Vaste baan voor 40 uur in de week;
  • Werktijden tussen 07:00-16:00; volgens een rooster heb je één keer in de maand een storingsdienst van 16:00-00:30 uur;
  • Samen met je direct collega verantwoordelijk voor de reparaties en onderhoud van machines;
  • Collegiaal & klein team; Je werkt nauw samen met de andere collega’s van de technische afdeling en er is ruimte voor een praatje en een grapje;
  • Salarisindicatie maximaal €3.500,- bruto, op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van ervaring.

Wat vragen we van jou?

Als persoon kan je nauwkeurig werken en heb je ervaring wat betreft het uitvoeren van onderhoud en storingen van productiemachines en installaties. Je bent hier samen voor verantwoordelijk met je directe college, er wordt dan ook van je verwacht dat je zelfstandig kan werken en in het bezit bent van doorzettingsvermogen. Je wilt ten slotte graag de klus klaren en zorgen dat alle onderdelen goed zijn georganiseerd.

  • Je hebt ervaring met PLC bestuurde installaties en geautomatiseerde systemen;
  • Ervaring met het onderhoudsprogramma McMain is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je kan goed overzicht bewaren wat betreft voorraden, tijdsplanningen etc.

Ben jij de allround medewerker technische dienst die we zoeken? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageer via de sollicitatiebutton of mail je CV naar woerden@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0348-422216 en vragen naar Priscilla Manschot.
Vacaturenummer: 1851354
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: MIJDRECHT
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Allround technisch medewerker

Solliciteren