Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Op de salesafdeling van onze opdrachtgever gebeurt een heleboel: de accountmanagers in de en binnen- en buitendienst zijn hard aan het werk om nieuwe klanten binnen te halen. Zodra dit is gelukt komt er een heleboel werk bij kijken om de opdracht te verwerken. Hier kom jij om de hoek kijken! Zo moet jij goed overleggen met de klant wat er moet gebeuren en moet alles administratief worden verwerkt. Verder kunnen er natuurlijk altijd opdrachten bijkomen die snel gedaan moeten worden, zoals het organiseren van vergaderingen.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een administratief talent dat niet bang is om de telefoon op te pakken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het doorvoeren van complexe orders via diverse systemen en het maken van pakbonnen;* Het telefonisch en per mail beantwoorden van vragen van klanten;* Voorraadbeheer;* Ondersteuning bieden bij het voorbereiden van beurzen en congressen;* Facilitaire zaken, zoals het boeken van hotelkamers en vergaderruimtes.

Wat wordt er geboden?* Een uitdagende fulltime baan als commercieel medewerker binnendienst;* Een dynamische werkomgeving met een leuk team;* Uitzicht op een vast dienstverband;* 24 vakantiedagen;* Een salarisindicatie tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto o.b.v. 40 uur per week.

Wat vragen we van jou?

Ben jij commercieel ingesteld? Houd je altijd het overzicht en ben je goed in regelen? Dan is dit de baan voor jou!

Wat vragen wij:* Je hebt een mbo/hbo-diploma in een commerciële richting;* Je hebt enkele jaren ervaring in de commerciële binnendienst;* Je bent klantvriendelijk, stressbestendig, resultaatgericht en gestructureerd;* Je bezit uitstekende kennis van MS Office en hebt ervaring met CRM-systemen;* Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;* Je hebt een prettige telefoonstem.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer via de sollicitatiebutton of mail direct je CV naar maarssen@trend.nl. Voor meer informatie bel naar 0346-555007.

Vacaturenummer: 1850248
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: MAARSSEN
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren