Vacature

Junior accountmanager

Wat bieden we jou?

Ben je net klaar met je studie en wil je graag ervaring opdoen als accountmanager in de binnen- of buitendienst? En wil je dat doen in een bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor jou en je professionele ontwikkeling? Dan is dit jouw kans!

Een accountmanager word je natuurlijk niet zomaar! Daarom zal ons team je met open armen ontvangen en uitgebreid intern opleiden. Als eerste zal je kennis opdoen van het product waar je mee gaat werken. Vervolgens ga je onderzoeken wie jouw (potentiële) klanten zijn en hoe je ze het beste aan kunt spreken. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van langdurige klantrelaties. Als je eenmaal een opdracht binnen hebt gehaald ben je verantwoordelijk voor het opstellen en doorzetten van offertes. Uiteindelijk ben je dus verantwoordelijk voor je eigen portefeuille!
Wat bieden wij jou:* Een salaris tussen de € 1.800,- en € 2.500,- o.b.v. opleiding en ervaring;* Uitzicht op een vast dienstverband;* Een grondig inwerkprogramma met coaching;* 25 vakantiedagen.

Wat vragen we van jou?

Ben je klaar voor de eerste stap in jouw carrière in de sales? Zie jij altijd kansen en uitdagingen, wil jij deel uitmaken van een resultaatgerichte organisatie en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is deze functie wat voor jou!Wat vragen wij:* Je hebt een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in een commerciële richting;* Je hebt aantoonbare (stage-)ervaring in de sales;* Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;* Je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal;* Je hebt een sociale, leergierige en resultaatgerichte instelling;* Je bent accuraat en hebt een hart voor je werk;
Wil jij graag aan de slag in deze uitdagende functie? Reageer via de sollicitatiebutton of mail direct je CV naar maarssen@trend.nl. Voor meer informatie bel naar 0346-555007.

Vacaturenummer: 1850249
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: MAARSSEN
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Junior accountmanager

Solliciteren