Vacature

Verpleegkundige

Wat bieden we jou?

Zou je graag flexibel willen werken in de zorg als verpleegkundige? Lees dan snel verder!

Er gebeuren veel dingen tegelijk op de afdeling. Er is iemand gevallen, er staat een specialist voor de deur, een collega heeft zich verslapen… Als verpleegkundige ben je, naast het verlenen van de gevraagde en benodigde zorg, ook nog degene die overstijgend kan denken en z’n prioriteiten op orde heeft. Op zo’n moment ben jij degene die de situatie kan analyseren, maar houdt je ook rekening met je intuïtie. Deze combinatie van deze kenmerken zorgen ervoor dat jij zo veel mogelijk cliënten blij en gelukkig maakt. Daarnaast ben je in het bezig van een diploma verpleegkunde en een geldige BIG registratie.

Je komt te werken via Trend People bij een van de grootste zorgaanbieders in het midden van Nederland. De diensten zijn flexibel in te delen. De locatie, de tijden en het aantal uren worden samen met jou afgestemd. Je hebt ook de ruimte om te kiezen tussen intramurale of extramurale zorg. Daarnaast wordt er altijd geluisterd naar jouw voorkeuren en gebeurd alles in overleg. Indien je het prettig vindt om op één vaste locatie/wijkteam te werken kan dat ook.

  • Functie voor minimaal 8 tot 40 uur in de week; alles is bespreekbaar;
  • Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Flexibele baan; verschillende locaties, diensten, aantal uren;
  • Verschillende locaties in Maarssen en omgeving.

Wat vragen we van jou?

Jij als verpleegkundige houdt rekening met iemands leven, wensen en behoeften. De ziekte of beperking staat niet centraal, maar wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Je kan zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties en je bent in staat om vooruit te denken. Doordat de situatie zo vaak veranderd kan je je goed aanpassen aan de dynamische werkomgeving. Daarnaast biedt de organisatie ruimte om de ontwikkelen en door te groeien. Als medewerker mag je daar zeker gebruik van maken!

  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde en bent in het bezig van een geldige BIG-registratie;
  • Je kan zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
  • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen.

Zou jij flexibel willen werken als verpleegkundige en in de directe omgeving van Maarssen willen werken? Dan ben jij onze kandidaat. Reageer snel door je cv te versturen naar maarssen@trend.nl. Heb je aanvullende vragen? Dan mag bellen natuurlijk ook, dat kan naar 0346-555007 en vraag naar Jill Snel.
Vacaturenummer: 1850244
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: MAARSSEN
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Verpleegkundige

Solliciteren