Vacature

Contractmanager

Wat bieden we jou?

Affiniteit met sales, maar dan de administratieve kant? Gedij jij goed binnen een commerciële organisatie met de korte lijnen en resultaatgerichte organisatiecultuur? Voor onze opdrachtgever in de automotivesector, internationaal georiënteerd, in Amsterdam, zoeken wij een gedreven contractmanager met reeds 1-2 jaar relevante en recente administratieve werkervaring.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de gehele contractadministratie van de organisatie in Nederland. Dagelijks verwerk jij contracten die gesloten zijn met autobedrijven; new business, upsell & recovery, snel en nauwkeurig. Als je met 10 contracten bezig bent per dag, dan heb je voldoende tijd op alles rustig te verwerken. Maar er zijn ook dagen dat je er 26 te verwerken of aan te passen hebt en dan stroop jij je mouwen op en weet jij ze er allemaal nauwkeurig in te knallen. Je weet fouten op de sporen en zoekt zaken uit als die niet duidelijk zijn om misverstanden te vookomen. Kortom, je werkt administratief zeer netjes en opgeruimd en communicatief ben je ook duidelijk en daadkrachtig. Hoewel het een commerciële organisatie betreft, is deze functie 100% administratief en werk je zelfstandig. Wel heb je uiteraard veel contact met je de buitendienst collega’s die de contracten verkopen. Je maakt deel uit van het Customer Care team, momenteel bestaande uit 4 medewerkers en je legt verantwoording af aan de Customer care manager.

Wat wordt jou geboden:

 • Een tijdelijk contract met een maand proeftijd, dus direct in dienst bij de organisatie;
 • Een administratieve functie voor 40 uur per week met veel verantwoordelijkheid;
 • Werkdagen van 8.30 - 17.00 uur;
 • Een rol binnen een internationale commerciële organisatie met een gezellige werksfeer;
 • Een salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring, tussen de €2.300,- en 2.600,- euro bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde mbo4 opleiding in commerciële of administratieve richting;
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring met een ERP-systeem bij voorkeur Salesforce;
 • Recente relevante administratieve werkervaring (minimaal 1-2 jaar);
 • Goede Excel skills;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (een must);
 • Je bent de aangewezen persoon om een volledige contractadministratie bij te houden;
 • Je werkt secuur en zoekt zaken uit bij twijfel; jij bent verantwoordelijk.

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Is deze functie nou echt iets voor jou? Druk dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Je kunt Milou Potappel bereiken op: 030-6301510 of via nieuwegein@trend.nl voor eventuele vragen. Na een eerste (online) kennismaking met ons, volgt er een gesprek bij de organisatie. Indien je binnen vijf werdagen geen reactie ontvangen hebt, behoor je helaas niet tot een van de geselecteerde kandidaten.
Vacaturenummer: 1848435
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Amsterdam
Contactpersoon: Milou Potappel
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Milou Potappel
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Contractmanager

Solliciteren