Vacature

.NET Developer

Wat bieden we jou?

Bedrijfsprofiel:
Je komt te werken bij een familiebedrijf, een ondernemende en innovatieve retail automatiseerder. Zij ontwikkelen software voor diverse winkelketens, webshops, groothandels en centrale distributiecentra. Hiervoor vertalen ze de nieuwste technische mogelijkheden naar mooie oplossingen voor hun klanten. Ze leveren totaaloplossingen en ontwikkelen en onderhouden de software in huis. Hun doel is om het logistieke proces zodanig te automatiseren zodat de omloopsnelheid in de winkel gemaximaliseerd wordt. Gedrevenheid, dynamiek en innovatie spelen een grote rol binnen de organisatie.

Jouw team:
Het team bestaat uit 12 collega’s (teamleads, developers en testers). Jij maakt deel uit van dit enthousiaste team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en doorontwikkelen van onderstaande systemen. Niet alleen door het realiseren van klantwensen maar ook door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Je rapporteert aan de teamlead.

Functie inhoud:
ASPOS staat voor Advanced Sales Platform of Omnichannel Services. ASPOS is het backend systeem waar je meerdere applicaties mee koppelt: ERP POS applicatie (“de kassa”) met functies voor afrekenen, kortingsacties, voorraadbeheer en automatisch herbevoorraaden, betaaldiensten, PDA, BI-dashboard, financiële exports, webshop, kiosk en apps. ASPOS is ontwikkeld in .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, Javascript, jQuery) en werkt met databases gebaseerd op MS SQL. Voor snel zoeken en vinden gebruik je Azure Search. ASPOS koppelt ook naar externe partijen zoals betaalplatformen en Spotler. Deze koppelingen zijn bij voorkeur REST/Json. Nieuwbouw wordt gedaan in ASP.NET Core. In het ontwikkelteam werk je met Azure DevOps met Continuous Integration, pull requests met als uiteindelijke doel Continuous Delivery.

Wat bieden wij jou:

 • Fulltime functie (40 uur);
 • Vaste baan (direct in dienst bij de opdrachtgever);
 • Salaris € 3.500,-- tot € 4.000,-- op basis van 40 uur;
 • Professionele en enthousiaste werkomgeving;
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat vragen we van jou?

Behoor jij tot de top 10 beste software ontwikkelaars in ons land? Ben je gedreven, ambitieus en wil je het verschil maken? Ben je daarnaast technisch sterk en kun je mooie oplossingen bouwen voor klanten? Dan hebben wij een plek voor jou waar je blij van wordt!

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3-4 jaar ervaring in vergelijkbare rol;
 • Kennis van .NET en MS SQL op medior niveau;
 • Ervaring met Core, MVC, ASP .NET, T-SQL queries en test-driven development;
 • Ervaring met Azure DevOps en kennis van retailmarkt (pré);
 • Zelfstandig en stressbestendig;
 • Probleem kunnen vertalen naar oplossing;
 • Teamplayer en communicatief.

Ben jij de .NET Developer die wij zoeken? Reageer dan direct! Dat kan via woerden@trend.nl of via onze website.
Een kennistest op programmeertalen is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Vacaturenummer: 1846702
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: ICT
Standplaats: Montfoort
Contactpersoon: Mevrouw N. Horst (Nadia)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw N. Horst (Nadia)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren