Vacature

Customer service medewerk(st)er

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan bij een organisatie in Flevoland. Ben jij communicatief, niet telefoonschuw en help je graag mensen? Dan is dit jouw functie! Op de customer service is geen dag hetzelfde. Je start de dag op met een lekker kopje koffie en neemt plaats op de afdeling met jouw gezellige collega's. Je gaat aan de slag met vragen via de telefoon, mail, chat of social media. Het werk biedt jouw veel afwisseling. Nadat je een telefoontje hebt afgehandeld en de klant weer tevreden verder kan administreer je alles in het systeem en zet je de acties door die nodig zijn voor de betreffende klant. Voorbeelden van vragen zijn: “waar blijft mijn bestelling?” “ik heb niet de juiste producten ontvangen, wat nu?” of “welk product past het beste bij mijn wensen?”Tijdens de drukke werkdag heb je contact met jouw collega’s om successen te delen, stoom af te blazen of even te sparren over de beste werkwijze.

Wat vragen we van jou?

Je hebt of bent; * Klantgericht en in staat goed door te vragen om de juiste oplossingen te kunnen bieden;* Ruime ervaring in het werken binnen een functie met veelvuldig klantcontact; * MBO4/HBO werk- en denkniveau; * Zeer goed in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; * Een praktische, ondersteunende instelling met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Binnen deze functie krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen. Het salaris is marktconform bepaald en je komt te werken in een gezellig team. Ben jij de medewerk(st)er customer service die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel naar 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.

Vacaturenummer: 1845589
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Customer service medewerk(st)er

Solliciteren