Vacature

Servicemonteur Buitendienst - Amsterdam

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als servicemonteur buitendienst voor de regio Amsterdam.

Stel je voor een restaurant belt op met een probleem met de oven? Paniek.... want er moeten nog broden worden gebakken. Ben jij diegene die in de auto springt om dit probleem te gaan verhelpen? Zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden blijven? Als storingsmonteur ga je zelfstandig op pad om storingen aan horeca- en grootkeukenapparatuur (vaatwassers, ovens, steamers en friteuses) te verhelpen.
Je gaat 's ochtends vanuit jouw woonplaats of vanuit één van onze vestigingen de weg op richting de klant. Collega’s op kantoor plannen jouw route. Je komt elke keer weer op een andere locatie terecht, van vakantieparken tot pizzeria’s, schoolinstellingen en restaurants. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een paar keer per jaar in het buitenland te werken.
Jij bent het aanspreekpunt van de klant tijdens jouw bezoek. Tijdens het bezoek los je zowel elektrotechnische als mechanische storingen op en test je horeca- en grootkeukenapparatuur. De aansluiting en het onderhoud van de diverse horeca- en grootkeukenapparatuur valt ook onder jouw taken. Kortom een uitdagende baan waarin jij met diverse soorten technieken(elektrotechnisch, mechanisch, gas, water en eventueel koeltechniek) gaat werken.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt tenminste een MBO elektrotechnische opleiding behaald;
  • Je woont in Amsterdam of omgeving;
  • Je kunt elektrotechnische storingen oplossen en tekeningen/ schema’s lezen;
  • NEN3140 en VCA zijn een pré;
  • Je hebt gevoel voor service, techniek en kwaliteit. Je komt te werken binnen een bedrijf met 230 collega’s. Het hoofdkantoor is altijd te bereiken voor telefonische assistentie. Service collega’s helpen jou ook graag bij complexe vraagstukken. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! Wij bieden brede studiemogelijkheden, denk aan het behalen van de VCA en NEN 3140 of F-gassen diploma op onze kosten. Daarnaast krijg je natuurlijk trainingen over onze apparatuur, en houden we toolboxmeetingen (bijeenkomsten over veilig werken). Heb je recent nog een studie of cursus gevolgd? Wij nemen de studiekosten van jouw huidige werkgever over. Een fulltime functie waarbij het salaris marktconform is afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire voorwaarden omvatten onder andere een bedrijfswagen die onder andere is uitgerust met een gereedschapspakket, navigatiesysteem, mobiele telefoon, airco en cruise control. Je krijgt 24 vakantiedagen die eventueel uit te breiden zijn naar maximaal 36 vakantiedagen. Maak je overuren? Je kan dit omzetten in vrije tijd of je kan deze laten uitbetalen.

Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Reageer dan door je cv en motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1845571
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Amsterdam
Contactpersoon: Mevrouw M. Hagen (Mariëtte)
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Hagen (Mariëtte)
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Servicemonteur Buitendienst - Amsterdam

Solliciteren