Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Een vaste baan als verzorgende IG in de omgeving Gooi- en Vechtstreek bij een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Ben jij behulpzaam en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder! Binnen deze baan ga je cliënten in hun eigen huis verplegen, je zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Elk klein succesje wordt gevierd met de cliënten. Binnen jouw functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar jouw collega’s staan ook voor jou klaar wanneer dit nodig is. Je bouwt aan een vertrouwensband tussen medewerker en cliënt, hiervoor wordt ruimte gecreëerd in het rooster welke jij samen met de planner opstelt. De volgende taken komen voor in jouw functie:

  • Het helpen van cliënten om zelfredzaam te blijven; * Het bijhouden van cliëntendossiers; * Verpleegtechnische handelingen (insuline, injecteren);* Wondverzorging, stomazorg & sondevoeding;* Ondersteuning bij uitscheiding (katheter etc.);* Het wassen en aankleden van cliënten.

Wat vragen we van jou?

  • Woonachtig in de regio ’t Gooi of omstreken;* Een Flexibele instelling, veel plezier voor jouw werk; * Een diploma als verzorgende IG; * Een rijbewijs en eigen vervoer (Auto);* Goed inschattings- en signaleringsvermogen;* Je kan goed zelfstandig werken; * Je maakt graag een praatje, en bent dus sociaal ingesteld. Je komt te werken binnen een nieuwe zorginstelling met leuke collega’s. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen, zodat de communicatie snel en soepel verloopt. Je gaat werken met een vaste wijk waardoor je een band op kan bouwen met jouw cliënten. Er is ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en om mee te denken in vormgeving en oprichting van hun nieuwe organisatie. Het salaris is conform de cao VVT en de werktijden zijn flexibel in overleg. Vaste functie met uitzicht op vast dienstverband. Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande vacature? Reageer! Dit kan door je CV met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1845549
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Huizen
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren