Vacature

Klantcontact medewerker Utrecht

Wat bieden we jou?

Bij deze organisatie, één van de leukste en meest dynamische klant contactcenters zoeken wij nieuwe medewerkers ter uitbreiding. Deze baan kan worden uitgevoerd voor 16-40 uur per week. Standplaats: Utrecht. Wil jij je eigen planning maandelijks maken en je uren zelf grotendeels indelen, dan is dit de ideale baan voor jou!

Onze klant werkt voor verschillende opdrachtgevers en heeft diverse lopende projecten. Als medewerker klantcontactcenter benader je consumenten telefonisch. Je biedt een luisterend oor en weet op het juiste moment de vragen te stellen die nodig zijn en het gesprek aan te gaan. Hierdoor weet je op het goede moment een passend aanbod te doen. Gedurende je gesprek verwerk je de relevante informatie in de systemen.

Je wordt vanuit de klant intensief begeleid en getraind, om zo op een professionele manier de gesprekken aan te gaan. Je leert hoe je het beste een telefoongesprek kunt voeren, en hoe om te gaan met bezwaren en tegenwerpingen. Natuurlijk ben je volledig op de hoogte van alle producten en diensten. Je werkt wel zelfstandig, maar je bent altijd onderdeel van een team met gezellige collega’s binnen een informele werksfeer.

Extra:

  • Door het verdienen van bonussen kan jij meer dan het markconforme salaris verdienen;
  • Je ontvangt een kilometer vergoeding indien je verder dan 10 km moet reizen;
  • Je kan grotendeels je eigen werktijden bepalen, deze zijn van 09:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 09:45 tot 16:15 uur;
  • Wij vragen je ook om af en toe ‘s avonds en 1 zaterdag in de maand beschikbaar te zijn.

Wat vragen we van jou?

  • Mbo of hbo werk- en denkniveau (door opleiding of werkervaring);
  • Een heldere beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goed om kunnen gaan met diverse computersystemen.

Jij kan goed luisteren, snel schakelen en helder communiceren. Ook heb je een positieve instelling, maak je makkelijk contact en vind je het leuk om een klant echt goed te helpen.

Ben jij enthousiast over deze baan? Reageer dan via de mail almere@trend.nl of telefonisch op 085-2735839. Je kan ook via de sollicitatiebutton reageren. Wij gaan graag het gesprek met je aan!
Vacaturenummer: 1845542
Uren per week: 16.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: ALMERE
Contactpersoon: Simone Groen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Simone Groen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Klantcontact medewerker Utrecht

Solliciteren