Vacature

Helpende

Wat bieden we jou?

Zou je graag flexibel willen werken in de zorg als Helpende? Lees snel verder!

Geen dag is hetzelfde, dit is juist wat jou trekt aan de zorg. Je hebt oog en oor voor wat mensen bedoelen en nodig hebben. Daarnaast vind je het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk zichzelf kan blijven, ook al hebben ze beperkingen in het leven. Daarom werk jij als helpende. Je begeleidt en verzorgt de cliënten met warmte, veiligheid en geborgenheid. Je bent in het bezit van een diploma Helpende (zorg en welzijn).

Je komt te werken via Trend People bij een van de grootste zorgaanbieders in het midden van Nederland. De diensten zijn flexibel in te delen. De locatie, de tijden en het aantal uren worden samen met jou afgestemd. Je hebt ook de ruimte om te kiezen tussen intramurale of extramurale zorg. Daarnaast wordt er altijd geluisterd naar jouw voorkeuren en gebeurt alles in overleg.

  • Functie voor minimaal 8 tot 40 uur in de week; alles is bespreekbaar;
  • Salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd;
  • Flexibele baan; verschillende locaties, diensten, aantal uren;
  • Verschillende locaties in Woerden en omgeving.

Wat vragen we van jou?

Jij als helpende houdt rekening met iemands leven, wensen en behoeften. De ziekte of beperking staat niet centraal, maar wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Als het goed is weet je de basis van het vak al, maar worden de kneepjes van het vak je geleerd op de werkvloer. Binnen het team krijg je het gevoel dat je erbij hoort, en dat je er bent om het team te versterken. De lijnen binnen de medewerkers zijn kort. Je krijgt alle ruimte voor ontwikkeling en ondersteuning.

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (zorg en welzijn);
  • Je bent ten minste beschikbaar voor 8 uur in de week;
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • Je hebt geduld en houdt je hoofd koel in stressvolle situaties.

Zou jij flexibel willen werken als helpende en in de directe omgeving van Woerden willen werken? Dan ben jij onze kandidaat. Reageer snel door je cv te versturen naar woerden@trend.nl. Heb je aanvullende vragen? Dan mag bellen natuurlijk ook, dat kan naar 0348-422216 en vraag naar Priscilla Manschot.
Vacaturenummer: 1841786
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Helpende

Solliciteren