Vacature

Verzekeringsadviseur verkoop

Wat bieden we jou?

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en vasthoudende collega! Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer direct!
Vaste baan, 40 uur per week, telefonisch klantcontact, direct contract bij de opdrachtgever, ambitieuze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn.In deze functie ga jij klanten helpen bij vragen over hun verzekering, ook adviseer je nieuwe klanten over de beste verzekering. Je bouwt aan een duurzame relatie met nieuwe klanten en onderhoudt de relatie met bestaande klanten. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en weet op een informele manier elke klant voor je te winnen. Het is je tweede natuur tussen de regels door te lezen / luisteren en optimaal in te spelen op de wensen van de klant. Je herkent cross-sell mogelijkheden en weet ze te benutten.Wat wordt er geboden:* Marktconform salaris tussen € 2.500 - € 2.900 bruto per maand afh. van ervaring en opleiding;* 13e maand;* Bijdrage in pensioen;* Bonusregeling;* Gezellig informeel klein team;* Doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst

Wat vragen we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over:* Je Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk diploma óf je bent bereid deze te halen;* Je hebt commerciële werkervaring in (schade)verzekeringen (pré);* Je hebt affiniteit met motoren (pré);* Je werkt zelfstandig en doelgericht;* Je houdt van klantcontact en bent pas tevreden als jouw klant dat ook is.
Onze opdrachtgever is specialist in het verzekeren van motorvoertuigen. Het optimaal adviseren van hun relaties over het verzekeren van hun hobby is de kerntaak. Tientallen, zoniet honderden, vragen komen er dagelijks binnen op de afdeling via telefoon, mail en post. De vragen lopen uiteen over nieuwe verzekeringen, lopende verzekeringen, voorwaarden en nog veel meer! Jij, en al je collega's, zijn getraind al deze vragen goed af te handelen. Er wordt niet gewerkt met een keuzemenu of doorverbinden naar een specialist. Iedereen weet alles van hetzelfde! Als team wordt er gestreefd naar hetzelfde doel; een optimale klanttevredenheid.SOLLICITATIEPROCEDUREWij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de persoon met sterke communicatieve eigenschappen die wij zoeken? Stuur je cv en korte motivatie naar demeern@trend.nl t.a.v. Renske Verhart of bel 030-6665624. Na een eerste telefonische kennismaking volgt een gesprek via Teams. Daarna volgt het gesprek bij de opdrachtgever.

Vacaturenummer: 1841261
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Alphen a/d Rijn
Contactpersoon: Mevrouw R. Verhart (Renske)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw R. Verhart (Renske)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren