Vacature

Projectmanager Educatie

Wat bieden we jou?

Voor een vooruitstrevende organisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Implementatie Manager Educatie. Ben jij bekend met het onderwijs? Vind je het belangrijk dat leraren en docenten de tijd krijgen om goed na te scholen? Heb jij commercieel inzicht en sta je altijd op met een lach? Lees dan verder!Hoe ziet je dag eruit? Je stapt de auto in vanuit het kantoor in Utrecht en rijdt richting een basisschool in Bussum. Deze school gaat vandaag starten met de online-nascholing en jij gaat ervoor zorgen dat de leraren zo enthousiast zijn dat ze niet meer kunnen stoppen met de online cursussen. Onderweg belt je collega accountmanager je op, ze heeft een nieuwe school getekend en die gaat volgende week starten, of je dan tijd hebt in je agenda? Geen probleem, je plant de afspraak in en een herinnering om de directeur van deze school ook te bellen. Enthousiast stap je met de mapjes de basisschool binnen, tijd voor het geven van die presentatie!

Als Implementatie Manager Educatie ben jij:* verantwoordelijk voor het implementeren en evalueren van het product bij de klant;* Je inventariseert de klantbehoeften, creëert behoeftes en denkt oplossingsgericht met de klanten mee;* Je gaat nauw samenwerken met je collega-accountmanagers en diverse afdelingen binnen de organisatie om de klanttevredenheid op topniveau te houden;* Je ziet toe op de gemaakte afspraken en de naleving ervan;* Je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen;* Je realiseert je targets in retentie;* Je rapporteert aan de Manager Educatie;* Beschikbaar voor 32-40 uur in de week.
Wat krijg je hiervoor terug:* Marktcomform salaris afhankelijk van je ervaring;* Je krijgt 40 vakantiedagen die je in de schoolvakanties moet opnemen;* Een zelfstandige rol met de kans je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;* Een laptop, telefoon en bedrijfsauto staan voor je klaar.

Wat vragen we van jou?

Jij beschikt verder over: * Een HBO-diploma;* Aantoonbare ervaring in het onderwijs;* Je hebt een representatieve uitstraling;* Je bent een enthousiaste en overtuigende gesprekspartner; * Je weet goed te acteren binnen het onderwijs met schoolbesturen en directieleden;* Je kunt goed prioriteiten stellen;* Je bent resultaatgericht en kunt goed zelfstandig werken;* Je bent in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in de regio Midden-Nederland.Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie je jezelf al langs gaan bij deze scholen? Dan komen we heel graag met jou in contact. Je kunt ons bereiken via: 030-6665624 of een mail sturen naar demeern@trend.nl.

Vacaturenummer: 1839758
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Onderwijs
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Projectmanager Educatie

Solliciteren