Vacature

Stagiair(e)

Wat bieden we jou?

Een administratieve / secretariële stage voor een ambitieus persoon die graag aan de slag gaat bij Trend People voor 24-40 uur per week. Vanaf heden zijn wij weer op zoek naar stagiairs die graag aan de slag gaan binnen de zakelijke dienstverlening.

We beginnen de maandag met een kop sterke koffie waardoor je klaar bent voor een nieuwe werkweek. Na het gezamenlijke ochtendoverleg maak jij samen met Lisanne (Vestigingsmanager) jouw planning. Met haar haar positieve, sociale maar ook doelgerichte karakter helpt zij jou om je skills optimaal te benutten zodat jij je blijft ontwikkelen in jouw stageperiode. Daarnaast werk je samen nauw met Aschlyn (intercedente) naast dat zij met haar nieuwsgierige en vrolijke karakter alles wil weten over jouw weekend en openstaat voor een grapje en praatje helpt ze jou ook met je dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Als stagiair(e) vervul je een zeer allround functie met taken die te maken hebben met inkoop, verkoop en administratie. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van inkomend telefoonverkeer, het ontvangen van kandidaten en het verzorgen van correspondentie. Tevens verzorg je uitnodigingen en afwijzingen, bewaak je sollicitaties, leg je contact met kandidaten en zoek je de juiste profielen voor onze vacatures. Je verzorgt de urenregistratie, archiveert contracten en maakt personeelsdossiers compleet. Je belt bedrijven voor informatie en bezoekt samen met je collega’s klanten.

Wat vragen we van jou?

Help jij ons Trend People een begrip te maken op de arbeidsmarkt in en rondom Amersfoort?
Functie-eisen

  • MBO niveau 4, relevante opleiding richting (directie)secretaresse / administratie / personeelszaken;
  • Uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Klantgericht;
  • Stressbestendig;
  • Representatief;
  • Actieve leerhouding.

Kom jij graag bij ons stage lopen? Bel dan met Trend People in Amersfoort op 085-2733121 voor meer informatie! Of mail je CV naar amersfoort@trend.nl. Ook mag je reageren via de button sollicitatie.
Vacaturenummer: 1838808
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Stagiair(e)

Solliciteren