Vacature

Werkvoorbereider

Wat bieden we jou?

Een fulltime functie als werkvoorbereider bij een internationale organisatie in Nieuw-Vennep.

Je komt te werken binnen een professionele organisatie binnen de koel- en vriestechniek. Deze organisatie beheert verschillende grote en kleine(re) projecten in het binnen- en buitenland. Dit houdt in dat je de ene dag bezig bent met een koelcel bij de lokale snackbar en de volgende dag met een gekoelde terminal op het vliegveld van Nairobi. Je werkt vanuit het kantoor in Nederland.

Als werkvoorbereider werk je in een team van ongeveer 5 collega’s aan verschillende projecten. Het team werkt onder leiding van een projectmanager. Binnen de rol van werkvoorbereider assisteer je de projectmanager bij het voorbereiden en begeleiden van de projecten.
Naast koeltechnische projecten is er ook wel eens sprake van een project op het gebied van sanitaire voorzieningen, verlichting en staalbouw. Hierdoor heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Jouw taken:

  • assisteren van de projectmanager bij het voorbereiden en begeleiden van projecten en het in detail uitwerken van het ontwerp van de projecten;*contact onderhouden met leveranciers wat betreft te bestellen onderdelen;*contact onderhouden met klanten waar nodig;*ondersteunen bij problemen in het proces;*de voortgang bewaken van de projectplanning;*onderhouden de projectdocumentatie en administratie.

In principe maak je de technische tekeningen niet zelf, maar zorg jij dat deze gemaakt worden door iemand in jouw team. Wel is het belangrijk dat je deze tekeningen begrijpt en dat je eventueel kleine aanpassingen kan maken.

Wat biedt deze functie?:
  • een plek binnen een gezonde en zelfs groeiende organisatie;
  • een fulltime functie met de intentie tot een vast dienstverband;
  • volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (o.a. d.m.v. verschillende trainingen en opleidingen);
  • meedenken aan oplossingen en ideeen voor verbetering wordt erg gewaardeerd;
  • salaris tussen de € 4.000,- en € 4.500,- op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat vragen we van jou?

Wie ben jij?

  • je beschikt over een HBO-diploma;*Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de werktuigbouwkunde, installatietechniek en/of koeltechniek;* je hebt een hoge mate van zelfstandigheid maar je kunt tegelijkertijd ook goed samenwerken;*je bent sociaal en communicatief vaardig, je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;*je hebt geen moeite met werken onder tijdsdruk;*je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en streeft naar de hoogste kwaliteit;*je denk mee over het verbeteren van de werkwijze en processen.

Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Laat het ons weten! Solliciteren kan via amstelveen@trend.nl of via onze website.
Vacaturenummer: 1838172
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Sterre Keesmaat
Contactpersoon: Mevrouw S. Keesmaat (Sterre)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw S. Keesmaat (Sterre)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Deel deze vacature
Werkvoorbereider

Solliciteren