Vacature

Backoffice medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een aannemingsbedrijf in Montfoort zijn we op zoek naar een backoffice medewerker voor 16 uur in de week, op woensdag en vrijdag.

Dit bedrijf is werkzaam in de groenvoorziening voor provinciale-, gemeentelijke- en rijksoverheden, waterschappen, aannemers, fruittelers en particulieren. De werkzaamheden bestaan uit het machinaal onderhoud aan groenvoorzieningen, denk aan machinaal knippen van hagen, maai- werkzaamheden, maar ook baggerwerkzaamheden en het machinaal reinigen van wegmeubilair en geluidsschermen. Deze werkzaamheden worden door het hele land uitgevoerd.

Als backoffice medewerker zorg jij ervoor dat de projectadministratie van A tot Z wordt verwerkt. De gewerkte uren moeten worden gecontroleerd en verwerkt. Er moeten opdrachtbonnen worden opgemaakt en worden verstuurd naar de medewerkers die de opdrachten hebben uitgevoerd. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Er moet genoeg materiaal beschikbaar zijn en er moeten medewerkers worden ingezet, contracten moeten worden verwerkt. Allemaal taken die jij en nog 2 andere collega’s op de administratie gaan oppakken.

  • Een vaste baan;
  • Functie voor 16 uur in de week; beschikbaar op woensdag en vrijdag;
  • Mogelijke uitbreiding van de rol naar 24 uur per week;
  • Een salaris tussen 2100 en 2500 euro, op basis van een fulltime werkweek.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt al wat ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je vindt het leuk om je functie verder uit te breiden door meerdere werkzaamheden op te pakken.

Allereerst zal je je richten op de gegevens die op maandag wordt ontvangen en moet worden verwerkt. Daarnaast is het de bedoeling dat je werkzaamheden omtrent de werkvoorbereiding ook oppakt. Wanneer je deze twee taken onder de knie hebt kan je jouw werkzaamheden verder uitbreiden. Wanneer je meer werkzaamheden zal oppakken zal het ook mogelijk zijn om 24 uur in de week te werken.

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur je cv en korte motivatie naar woerden@trend.nl. Je kunt ook reageren via de sollicitatiebutton. Indien je vragen hebt kun je ons bereiken op 0348-422216. Na een eerste digitale kennismaking met Trend People, volgt er een sollicitatiegesprek met de organisatie.
Vacaturenummer: 1830903
Uren per week: 16.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: MONTFOORT
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Backoffice medewerker

Solliciteren