Vacature

Senior Recruiter

Wat bieden we jou?

Voor een sterk groeiend klant contact center in Almere zijn wij op zoek naar een fulltime senior recruiter (36-40 uur). Binnen deze rol houd jij je bezig met de werving en selectie van de juiste klantcontact medewerkers. Daarnaast ben jij iemand die leuke en bindende vacatureteksten weet te schrijven. Dus ben jij een liefhebber van je vak en zit recruitment in jouw DNA? Dan komen wij graag met jou in contact. In deze functie houd jij je voor 75% bezig met het werven en selecteren van met name klantcontact professionals. Je stelt wervingsprofielen op, coördineert de arbeidsmarkt communicatie en onderhoud contact met externe partners. Omdat je de werving voor verschillende locaties verzorgt ben je niet gebonden aan één vaste werkplek en reis je tussen de locaties.

De volgende werkzaamheden vallen ook binnen jouw takenpakket:* de instroom van klantcontact medewerkers verzorgen;* voeren van de selectiegesprekken;* schrijven van vacatureteksten;

  • doelgroep onderzoek verrichten;* aanspreekpunt voor locatiemanagers; * functioneel aansturen van het recruitment team. Wat bieden wij jou?* salarisindicatie ligt tussen de € 3.100 - € 3.300 afhankelijk van kennis en kunde;* pensioenregeling;* 25 verlofdagen;* reiskosten vergoeding;* een laptop en mobiel van de zaak;* direct op contract bij de opdrachtgever.

Wat vragen we van jou?

  • je hebt een afgeronde hbo opleiding;* je hebt 3-5 jaar werkervaring in de recruitment;* je bent fulltime (36-40 uur) beschikbaar;* je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;* je bent flexibel en denkt in oplossingen;* je hebt een uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.Je komt te werken binnen een groeiende, informele en dynamische werkomgeving. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat het ons weten! Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton of via almere@trend.nl richt dan jouw CV aan Jullietta Calmero. Bij vragen mag je ons altijd bellen op 085 - 273 58 39.
Vacaturenummer: 1830274
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: HR
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Senior Recruiter

Solliciteren