Vacature

KAM Coördinator

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime (40 uur) baan als KAM coördinator bij een organisatie in Almere. Zet jij informatie om in een concreet advies? En heb je bedrijfsmatig inzicht? Dan zoeken wij jou! Als KAM coördinator ga jij aan de slag met o.a. Kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en Milieu. Een veelzijdige functie waarbij je adviseert over risico's, veiligheid en kwaliteit. In deze adviezen en de uitvoering hiervan houd je natuurlijk rekening met milleu, arbo en andere wet en regelgeving. Jij bent diegene die zorg draagt voor een goede werkveiligheid. Dit doe je door de BHV te organiseren en door een Bedrijfsnoodplan te maken die gebruikt kan worden bij calamiteiten. Naast het opstellen van dit soort plannen ben jij ook degene die veiligheidsinstructies geeft en medewerkers op de hoogte brengt over de uitvoering. Naast de werkveiligheid draag jij ook zorg voor het verbeteren en onderhouden van managementsystemen zoals ISO 9001, VCA en de CO2 Prestatie-ladder. Elk jaar wordt er een kwaliteitsjaarverslag opgesteld en wordt de directie geadviseerd over de managementsystemen. Om tot een goed advies te komen worden er zowel interne als extern audits en inspecties gehouden, deze worden ook door jou begeleid, gecoördineerd en uitgevoerd. Je bent ook verantwoordelijk voor de coördinatie van toolboxmeetings. Doordat jij communicatief sterk bent vinden collega's en klanten het fijn om met jou samen te werken. Je overlegt dan ook gemakkelijk met de klanten over wensen en eisen ten behoeven van het kwaliteitssysteem en geeft daarop ook advies. Bij projecten stel je veiligheid en gezondheid (deel) plannen op zodat de projecten kunnen worden uitgevoerd. Ten slotte ga je na wat de risico's zijn van het bedrijf door een RI&E uit te voeren, het hierbij behorende plan van aanpak te maken zodat er maatregelen voor beheersing bekend zijn.

Wat vragen we van jou?

Je kan heel goed het overzicht bewaren in alle lopende zaken, plannen maken en adviseren zit in jouw natuur. Daarnaast beschik je over:* Een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denk niveau;

  • VCA vol, BHV en kennis van geautomatiseerde systemen;
  • Opleiding tot KAM coördinator;
  • Basisopleiding Kwaliteit Arbo Milieu.
Je komt te werken binnen een dynamische en groeiende werkomgeving, waarbij er ook mogelijkheid is om verder te leren. Het team is enthousiast en gezellig. Het salaris is CAO bepaald en daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden van toepassing. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer! Dit kan door jouw cv en motivatie te mailen naar almere@trend.nl t.a.v. Mariëtte Hagen. Bij vragen mag je ons altijd bellen op 085-2735839. Solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatiebutton.
Vacaturenummer: 1824662
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Facilitair
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
KAM Coördinator

Solliciteren