Vacature

Stagiair(e)

Wat bieden we jou?

Een administratieve / secretariële/ HR stage voor een ambitieus persoon die graag aan de slag gaat bij Trend People voor 24-40 uur per week. Vanaf september 2020 zijn wij weer op zoek naar stagiairs die graag aan de slag gaan binnen de zakelijke dienstverlening.

Onze vestiging zit vlak naast het station van van Maarssen en op loopafstand van het winkelcentrum het Bisonspoor. Het team bestaat uit: Jill (Vestigingsmanager) en Rosalie (Intercedente). Jill & Rosalie zijn samen net gestart als team en zijn overladen met enthousiasme, ze houden van hard werken maar ook van gezelligheid en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in het team!

Als stagiair(e) vervul je een zeer allround functie met taken die te maken hebben met inkoop, verkoop en administratie.

Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van inkomend telefoonverkeer, het ontvangen van kandidaten en het verzorgen van correspondentie. Tevens verzorg je uitnodigingen en afwijzingen, bewaak je sollicitaties, leg je contact met kandidaten en zoek je de juiste profielen voor onze vacatures. Je verzorgt de urenregistratie, archiveert contracten en maakt personeelsdossiers compleet. Je belt bedrijven voor informatie en bezoekt samen met je collega’s klanten.

Wat vragen we van jou?

  • MBO niveau 4, relevante opleiding richting (directie)secretaresse / administratie / personeelszaken; Uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Klantgericht;
  • Stressbestendig;
  • Representatief;
  • Gezonde dosis humor;
  • Actieve leerhouding.

Kom jij graag bij ons stage lopen? Reageren kan via de sollicitatiebutton of stuur je CV met motivatie naar maarssen@trend.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen op 0346-555007.
Vacaturenummer: 1821076
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: MAARSSEN
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Stagiair(e)

Solliciteren