Vacature

Teamleider binnendienst (Duitstalig)

Wat bieden we jou?

Je komt te werken bij één van de grootste aanbieders van online nascholingen. Met een groot online aanbod vervangen zij de bijeenkomsten van traditionele nascholings aanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit.

In Nederland bieden ze aan ruim 20 doelgroepen uitgebreide nascholings pakketten met meer dan 1000 online cursussen. De organisatie is gevestigd in twee moderne kantoren in Utrecht en Berlijn.

Sinds 2017 zijn de werkzaamheden uitgebreid naar Duitsland, waar ze hard werken aan het uitbreiden van het marktaandeel.
Om de collega's in Duitsland te ondersteunen maken ze met een klein en betrokken team vanuit het hoofdkantoor in Nederland afspraken voor de Duitse accountmanagers. De komende maanden gaan ze dat uitbreiden met meer binnendienst taken, zoals het behandelen van inkomende mail en telefoon.

Wij zoeken nu een Meewerkend Teamleider Binnendienst (Duitstalig), 36-40 uur per week
Als teamleider ben je dagelijks bezig met het maken van afspraken én het begeleiden en aansturen van je team. Je onderhoudt nauwe contacten met onze collega's in Berlijn, maakt de roosters, plant de werkzaamheden, helpt met het selectieproces van nieuwe medewerkers en zorgt voor een optimale samenwerking met alle betrokken partijen.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden een dynamische werkomgeving en een team van enthousiaste collega's. De organisatie is sterk marktgericht; dit betekent dat er weinig wordt vergaderd en een hands-on mentaliteit van belang is. De werktijden zijn in overleg vast te stellen. Salaris is afhankelijk van je ervaring, richtbedrag: 2600-3000 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift (native/ near native);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent commercieel, opgewekt en een echte teamplayer.
  • Aansturende en commerciële ervaring zijn belangrijk, enthousiasme en vertrouwen in je eigen kunnen zijn nog belangrijker.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar demeern@trend.nl. Na een eerste kennismaking met Trend People, volgen er één of twee gesprekken bij de organisatie alvorens zij een aanbod doen.
Vacaturenummer: 1820128
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Teamleider binnendienst (Duitstalig)

Solliciteren