Vacature

Facilitair toezichthouder

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als facilitair toezichthouder in de regio Noordoostpolder.
Ben jij een alleskunner op facilitair vlak en weet jij rust en overzicht te houden? En is het beheer van het wagenpark geen onbekend terrein voor jou? Dan ben jij de facilitaire kracht waar wij naar op zoek zijn!

Je krijgt een vaste standplaats op de afdeling personeelszaken en regelt zaken veel vanuit kantoor. De afwisseling in deze baan zit hem in de bezoeken die jij af en toe brengt aan de andere locaties. Met 2 rechterhanden weet jij precies hoe je met een boormachine overweg moet en heb je licht technisch inzicht (je kan een lamp vervangen, weet hoe je kleine technische mankementen in de meterkast oplost). Op administratief gebied ben je goed onderlegd en houdt alle service contracten goed up-to-date. Naast de werkzaamheden die de gebouwen met zich meebrengen, ga je ook aan de slag met het wagenpark. Je monitort onderhoud van auto’s, heftrucks en vrachtwagens en neemt contact op met dealers om de beste deal te sluiten voor nieuwe aanwas.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de facilitaire richting;
  • Voor technische klusjes draai jij je hand niet om;
  • Je denkt in oplossingen en stelt de juiste prioriteiten;
  • Je beschikt over een dienstverlenende mindset en hebt je zaken op orde.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Ben jij de Facilitaire topper die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1815401
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Facilitair
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Facilitair toezichthouder

Solliciteren