Vacature

Magazijnmedewerker

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als Magazijn medewerk(st)er in de regio Noordoostpolder.
Heb jij een proactieve instelling en ga jij graag fysiek aan de slag? Heb jij daarnaast goed ruimtelijk inzicht en kan je overweg met de Heftruck? Dan zoeken wij jou!

Je krijgt een vaste standplaats binnen het distributiecentrum in Emmeloord. Tot jouw takenpakket horen onder anderen: * Het administratief verwerken van inkomende en uitgaande goederen; * Het fysiek verwerken van inkomende en uitgaande goederen (m.b.v. een heftruck). Je werkt nauwkeurig en jouw werkplek is ordelijk.

Wat vragen we van jou?

Naast dat jij een positieve mindset hebt en het vermogen om goed samen te werken, beschik jij over: * Je hebt een afgeronde opleiding binnen de logistiek;

  • Je bent computer vaardig;
  • Het is een pré als je beschikt over een Heftruck certificaat;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; * Je beschikt over een dienstverlenende mindset en hebt je zaken op orde.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1815398
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Magazijnmedewerker

Solliciteren