Vacature

Systeembeheerder

Wat bieden we jou?

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het in stand houden en ontwikkelen van de IT infrastructuur. Ook draai jij je hand niet om voor het werkplekbeheer van een kantoor en zorg je ervoor dat jouw collega’s tijdig toegang krijgen tot de juiste systemen. Je zal verantwoordelijkheid dragen voor de computersystemen en netwerksystemen binnen de organisatie. Naast je dagelijkse beheertaken zoals het bieden van ondersteuning aan collega’s en het installeren en configureren van systemen zullen je werkzaamheden bestaan uit het beperken van storingen en het opstellen, beheren en bewaken van documentatie en handleidingen. Mocht je verbetermogelijkheden zien kaart je deze natuurlijk aan binnen de afdeling om hier vervolgens mee aan de slag te gaan met het team.

Wat bieden wij jou?

  • Een vaste baan;
  • Een maximaal salaris van €2.700,- bruto per maand op fulltime basis;
  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen en veel verantwoordelijk krijgt;
  • Gemotiveerde collega’s met brede kennis en ervaring.

Wat vragen we van jou?

Je maakt het verschil door jouw proactieve houding en analytische blik. Je zorgt ervoor dat je niet achter de feiten aan, maar er juist op vooruit loopt. Met deze functie is geen dag hetzelfde maar flexibel ben jij zeker!Functie eisen:* Je bent in het bezit van een relevante MBO niveau 4 opleiding richting ICT;

  • Gerichte praktijk certificering;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;* Proactieve en servicegericht werkhouding.SollicitatieprocedureHerken jij jezelf in deze functie? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze functie. Reageer via de sollicitatiebutton of mail je cv naar zeist@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 030-6922222. Na een eerste kennismaking op de vestiging in Zeist, volgt er een gesprek bij de opdrachtgever op locatie.
Vacaturenummer: 1815104
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: ICT
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Systeembeheerder

Solliciteren