Vacature

Allround magazijn medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een moderne internationale technische organisatie in Houten zijn wij op zoek naar een betrokken allround logistiek medewerker voor 40 uur per week. Fulltime, uitzicht op vaste baan, magazijn, regio Utrecht.

In deze functie wordt je allround verantwoordelijk voor de goederen ontvangst, het verzamelen van orders en onderdelen voor de assemblage afdeling en het verzenden en inpakken van de leveringen. De bedoeling is dat je allround inzetbaar bent binnen het logistieke gedeelte van de organisatie.

De organisatie is bezig met het professionaliseren van hun logistieke processen. Hiervoor is het belangrijk dat je hierin mee wilt groeien en de ambitie hebt om op termijn door te groeien naar de functie van meewerkend voorman, waarbij je een team van 4 collega’s gaat aansturen.

Wat mag je van de organisatie verwachten

 • 40 uur per week, bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
 • Werktijden: 7.00 - 16.00 uur of 8.00 - 17.00 uur
 • Salarisindicatie max. ca. € 2.400,- bruto o.b.v. 40 uur per week
 • 13 ADV dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Overwerkvergoeding
 • Gratis koffie, thee en fruit en op dinsdag een kop soep
 • Laatste donderdag van de maand gezellige en informele borrel
 • No-nonsense cultuur met korte communicatielijnen
 • Dynamische werkomgeving
 • Doorgroeimogelijkheden

Wat vragen we van jou?

Je hebt enkele jaren logistieke ervaring en je bent bekend met het rijden op een reachtruck (indien je geen certificaat hebt, wel bereid deze te behalen). Goede kennis van de Engelse taal is erg belangrijk omdat je komt te werken in een internationale organisatie. Daarnaast heb je al eerder gewerkt met een geautomatiseerd systeem.

Het bedrijf ontwikkelt en maakt grote technische machines die wereldwijd geleverd worden. In Houten wordt de machine gedeeltelijk geassembleerd en op locatie bij de klant geheel in elkaar gezet. Je komt te werken in een organisatie met een no-nonsense cultuur en met aandacht voor zijn medewerkers en in een gezellig team.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de logistiek medewerker met doorgroeiambities? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste videokennismaking, volgt er een videogesprek bij de organisatie. Een referentieonderzoek behoort tot de procedure.

Vacaturenummer: 1812875
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Allround magazijn medewerker

Solliciteren