Vacature

Accountmanager binnendienst

Wat bieden we jou?

Een fulltime baan als (junior)accountmanager bij een van onze opdrachtgevers in Almere. Ben jij een kei met de telefoon? Heb je gevoel voor het uitvragen naar klantbehoeften? En vindt je het leuk om mensen te helpen? Dan is dit de baan voor jou! Je gaat aan de slag met nieuwe klanten, potentiële afnemers en leads en je genereerd deze ook. Daarnaast adviseer je over de mogelijkheden en toepassingen van bevestigingsartikelen. De aftersales service en commerciele kansen vallen ook onder jouw takenpakket. Je weet hier op de juiste manier mee om te gaan en neemt iniatieven. Tenslotte administreer je alle informatie in het CRM systeem.Wie zoeken wij? * Iemand die commercialiteit ademt; * Iemand die pro-actief de telefoon pakt en gaat bellen, koud of warm; * Iemand die acquisitie niet schuwt en er energie uit haalt.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent geïnteresseerd in techniek en kan dit aantonen;* Je hebt een afgeronde opleiding commerciële economie; * Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • Je bent communicatief sterk; * Ervaring met koude acquistitie is een pré;
  • Je pakt nieuwe systemen snel op.
Je komt te werken binnen een groeiend bedrijf met in totaal ongeveer 90 collega’s. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, en de kantoorruimte is modern. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van een opleiding en voor ontspanning kun je tussen de middag een potje tafeltennissen of badmintonnen. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1812220
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager binnendienst

Solliciteren