Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Als aanspreekpunt voor klanten, relaties en de verkoop buitendienst geef jij advies en informatie over de verschillende producten die de organisatie ontwikkelt en verkoopt. Van de verschillende productgroepen weet jij de ins en outs en zorg je voor op maat gemaakte offertes. De door jou uitgebrachte offertes bel je actief na en verwerk je uiteindelijk tot orders. Om de klant van het beste advies te voorzien, werk je nauw samen met je collega's van de binnendienst, verkoop buitendienst en calculatie. Je vervult een commerciële en uitdagende functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng.

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van vier collega's. De organisatie biedt oplossingen voor alle gebieden van elektronische installatie. Innoveren en samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfscultuur. Ze werken internationaal, maar hechten veel waarde aan regionale markten. Ze bieden een zelfstandige functie binnen een dynamische omgeving met ruimte om je te ontwikkelen.

 • Fulltime functie; 32 uur is ook bespreekbaar;
 • Vaste baan;
 • Informele werksfeer en betrokken team;
 • Zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheid;
 • Salarisindicatie: € 2.400 - € 3.000 bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Je bent een commercieel ingesteld persoon met een resultaatgerichte werkhouding. Je bent op zoek naar een commerciële uitdaging en hebt affiniteit met technische producten. Kennis van de installatietechniek is geen eis. Je komt te werken binnen een internationale omgeving waar de voertaal Nederlands is. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. Als persoon ben je klantgericht, een doorzetter en gericht op samenwerken. Je hebt een flexibele instelling en werkt probleemoplossend.

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Relevante commerciële binnendienst ervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
 • Kennis en ervaring in de installatietechniek is een pré;
 • Ondernemend, proactief en klantgericht.

Heb je interesse in deze functie? Reageren kan door een mail te sturen naar woerden@trend.nl of door het plaatsen van een vacaturereactie via onze website. Heb je vragen? Hiervoor kun je terecht bij Priscilla Manschot via het algemene nummer van Trend Woerden: 0348-422216.
Vacaturenummer: 1810500
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: MIJDRECHT
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren