Vacature

Reinigingsmedewerker

Wat bieden we jou?

Ben jij een dare devil? Heb jij geen hoogtevrees en ben je op zoek naar een unieke uitdaging waar geen één dag saai is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een organisatie in de omgeving van Vianen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke dakkapelreiniger die het team komt versterken. Naast dat het van belang is dat je voor deze functie woonachtig bent in regio Amsterdam, Hilversum of Almere, is het tevens zeer belangrijk dat je niet bang bent aangelegd. Voor deze functie zwaai je namelijk als een acrobaat aan de trapeze. Om jouw functie als dakkapelreiniger optimaal te kunnen uitoefenen is het van belang dat je je tijdens je werkzaamheden vrij kan bewegen. Je zal dan ook gedurende het uitoefenen van jouw werkzaamheden alleen gebruik maken van een klimharnas.

Hoe ziet jouw dag eruit
De organisatie voorziet jou van je eigen bus waarmee jij je klanten bezoekt. Aan de hand van je tablet weet jij precies waar je elke dag moet zijn en welke werkzaamheden je gaat verrichten. Nadat je de klant hebt voorzien van informatie, ga je zelfstandig aan de slag! Veiligheid boven alles. Je brengt dan ook je professionele veiligheidsuitrusting aan om vervolgens de dakkapel te reinigen. Je gaat secuur te werk en levert dan ook uitstekend resultaat. Na het opruimen reken je zelfstandig af, maak je nog even een babbeltje met de klant en ga je vervolgens naar de volgende klant. Je hebt 4-5 klanten per dag.

Wat vragen we van jou?

Wat vragen wij van jou

  • Je bent klant- en servicegericht;
  • Communicatievaardig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
  • Geen angst voor hoogte;
  • Daarnaast ben je in het bezit van een VCA.

Wat bieden wij jou
  • Een fulltime baan;
  • Zelfstandigheid;
  • Uitstekende werkomstandigheden;
  • Een unieke en uitdagende functie.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de kandidaat die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar nieuwegein@trend.nl t.a.v. Vera van de Wiel of bel 030 - 630 15 10. Na een eerste kennismaking, volgt er een gesprek bij de organisatie.
Vacaturenummer: 1809942
Uren per week: 38.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Facilitair
Standplaats: VIANEN UT
Contactpersoon: Mevrouw V. van de Wiel (Vera)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw V. van de Wiel (Vera)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren