Vacature

Calculator / Werkvoorbereider

Wat bieden we jou?

Als calculator / werkvoorbereider werk je met systemen die wereldwijd een voorbeeld zijn voor langdurige kwaliteit. De verschillende systemen met verschillende materialen en oppervlakken geven maximale vrijheid bij het ontwerpen en uitvoeren van een project.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, dimensioneren, calculeren en opstellen van offertes gericht op een specifieke productgroep. Je voert overleg met opdrachtgevers, adviseurs en leveranciers om zo aan de hand van technische specificaties gebaseerd op de wensen en eisen van de klant tot een op maat gemaakte offerte te komen. Voor klanten, relaties en collega’s ben je het aanspreekpunt; je adviseert en geeft informatie over de verschillende productgroepen.

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega's. De organisatie biedt oplossingen voor alle gebieden van elektronische installatie. Innoveren en samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfscultuur. Ze werken internationaal, maar hechten veel waarde aan regionale markten. Ze bieden een zelfstandige functie binnen een dynamische omgeving met ruimte om je te ontwikkelen.

  • Fulltime functie;
  • Vaste baan;
  • Informele werksfeer en betrokken team;
  • Zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheid;
  • Salarisindicatie: € 2.500 - € 2.800 bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een technische opleiding op minimaal mbo niveau afgerond. Kennis en ervaring van de installatietechniek is geen eis, wel een pré. Je komt te werken binnen een internationale omgeving waar de voertaal Nederlands is. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. Als persoon ben je klantgericht, communicatief vaardig en gericht op samenwerken. Je hebt een flexibele instelling en werkt probleemoplossend.

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
  • Kennis en ervaring in de installatietechniek is een pré;
  • Zelfstandig, flexibel en klantgericht.

Heb je interesse in deze functie? Reageren kan door een mail te sturen naar woerden@trend.nl of door het plaatsen van een vacaturereactie via onze website. Heb je vragen? Hiervoor kun je terecht bij Wilke van Esterik via het algemene nummer van Trend Woerden: 0348-422216.
Vacaturenummer: 1795886
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: MIJDRECHT
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Calculator / Werkvoorbereider

Solliciteren