Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Als verzorgende bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan onze bewoners. Uitgangspunt is die zorg te geven, die nodig is en daarbij het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de bewoners niet uit het oog te verliezen. Je zorgt voor een veilige woon- en leefomgeving waarin de bewoners zich thuis voelen. Binnen een enthousiast team heb je de ruimte je werk zelfstandig in te vullen. Je laat je hierbij leiden door het zorgleefplan en de afspraken voor en met de bewoner.

Je wordt ingezet voor 8-36 uur per week voor een zorginstelling in de omgeving van Harmelen/De Meern. Wil jij jouw bijdrage leveren als verzorgende IG binnen deze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Wat vragen we van jou?

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG en je hebt kennis van en ervaring met de verzorging en begeleiding van ouderen. Daarnaast kun je goed improviseren, beschik je over goede sociale vaardigheden en een flexibele instelling. Tot slot ben je service- en cliëntgericht en een prettige collega voor in het team.

Indien je binnen 5 werkdagen geen reactie ontvangt, behoor je helaas (nog) niet tot de geselecteerden voor deze functie.

Vacaturenummer: 1793502
Uren per week: 8.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Harmelen
Contactpersoon: Deborah van der Heiden
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Deborah van der Heiden
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren