Vacature

Grondwerker

Wat bieden we jou?

De sollicitatieprocedure gaat door en starten op korte termijn mogelijk, bij de sollicitatieprocedure neemt deze organisatie de maatregelen van het RIVM in acht!

Ben je op zoek naar een vaste baan waarbij je de hele dag lekker buiten bezig kan zijn en daarnaast ook jezelf verder kan ontwikkelen? Dan is dit de organisatie en baan voor jou! Voor een infrabedrijf in Houten zijn wij op zoek naar een Grondwerker. Vaste baan, fulltime, regio Utrecht.

Ervaring is niet belangrijk, inzet wel! Ook bestaat er de mogelijkheid om middels werkend-leren (4 dagen werken en 1 dag naar school) jezelf verder te ontwikkelen.

Als Grondwerker verricht je zowel grond-, sloop- als straatwerk bij verschillende projecten in de omgeving van Houten. Je werkt in een klein team van 2 à 3 collega’s. Je leert daarbij ook verschillende machines te bedienen.

Voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn:

  • Het uitgraven van bouwputten of tuinen
  • Grondwerk ter voorbereiding van bestrating
  • Diverse bestratingswerkzaamheden
  • Uiteenlopende sloopwerkzaamheden
Wat wordt er geboden:
  • Een veelzijdige fulltime functie als grondwerker
  • Salaris max. ca. € 2.400,- bruto o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring
  • De intentie tot een vast dienstverband
  • Een informele werksfeer
  • Ruime opleidingsmogelijkheden

Wat vragen we van jou?

Je bent een buitenmens en vindt het prettig om de hele dag buiten aan het werk te zijn. Daarnaast ben je in staat om fysiek werk te verrichten en je bent dienstverlenend ingesteld. Je wilt je graag verder ontwikkelen en bent gemotiveerd om eventuele opleidingen of cursussen te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet vereist, je wordt intern opgeleid.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij iemand die graag in teamverband en buiten werkt? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking via Skype, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1792008
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Land- / Tuinbouw
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Grondwerker

Solliciteren