Vacature

Student Verzorgende/Verpleegkunde

Wat bieden we jou?

Zit jij in je 2e of 3e studiejaar voor de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde en wil je daarnaast graag werkervaring opdoen in jouw vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende zorgeninstelling in Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Maarssen, Woerden, Houten en Leerdam zijn wij op zoek naar 2e of 3e jaars studenten Verzorgende IG of Verpleegkunde die naast studeren graag praktijkervaring opdoen.

Voordelen:
Een flexibele (bij)baan waarbij je zelf wekelijks je rooster en de organisatie en locatie waarvoor je ingezet zal worden bepaald. Dit maakt dat de functie erg goed te combineren is met je studie en/of ouderschap.

  • Salaris conform cao VVT;
  • Reiskostenvergoeding confrom CAO VVT;
  • Wekelijkse uitbetaling van je loon;
  • Je wordt ingezet bij professionele, informele organisaties met een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?
In beperkte mate verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij de cliënten en je helpt hen daarin, maar de nadruk van de functie ligt in het verlenen van lichamelijke zorg, zoals het wassen en helpen met het aankleden van patiënten, het toedienen van medicijnen en het helpen met eten.

Wat vragen we van jou?

Ben jij flexibel en dienstverlenend ingesteld? Heb jij een vriendelijke houding naar cliënten en collega's toe? Heb je daarnaast respect voor de mens en voor zijn of haar gewoontes, en ben je echte aanpakker. Dan zoeken wij jou!

Sollicitatieprocedure:
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Heb jij interesse in deze zeer flexibele en uitdagende functie? Druk dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren! Je kunt Milou Potappel bereiken op: 030-6301510 of via nieuwegein@trend.nl voor eventuele vragen. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Nieuwegein, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1790159
Uren per week: 16.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: NIEUWEGEIN
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Student Verzorgende/Verpleegkunde

Solliciteren