Vacature

Werkvoorbereider

Wat bieden we jou?

Voor de specialist op het gebied van tegels en natuursteen, met de nieuwste technieken en juiste vakmanschap zijn we op zoek naar een werkvoorbereider voor 40 uur in de week.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van utiliteit- en woningbouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van calculaties. Op het moment dat er een aanvraag binnenkomt, stel jij de offertes op.

Op het moment dat er een project loopt heb je verschillende verantwoordelijkheden. Er moet constant genoeg materialen beschikbaar zijn, daarnaast heb jij een planning gemaakt en zorg je ervoor dat deze planning wordt aangehouden.
Wanneer een project is afgerond zorg jij dat de nacalculaties worden gedaan en maak je de meer- en minderwerk opstellingen op.
Je komt te werken op een kantoor in de directe omgeving van Woerden, samen met zeven andere collega’s. Er heerst een fijne sfeer en samenwerken staat hoog in het vaandel binnen dit bedrijf.

  • Het betreft een vaste baan waarbij je direct in dienst bij de opdrachtgever gaat;
  • Het is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Werktijden van 08:30-09:00 tot 17:00 of 17:30.
  • Een salaris is afhankelijk van je werkervaring.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO/HBO bouwkunde;
  • Relevante werkervaring als werkvoorbereider;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Als persoon beheerst je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je stressbestendig. Er kunnen een aantal projecten tegelijk lopen. Hierdoor ben je met verschillende zaken tegelijk bezig en moet je wel het overzicht kunnen bewaren. Hierdoor is het nodig dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt, zodat alle projecten succesvol afgerond kunnen worden.

Het is een zelfstandige rol. Je bent verantwoordelijk voor toegewezen projecten en zorgt dat alles wordt opgepakt. Mochten er problemen en/of klachten aan de orde zijn ben jij degene die deze analytisch kan benaderen. Je neemt zelf initiatieven als het gaat om problemen en/of klachten oplossen. En zorgt dat uiteindelijk alles goed wordt afgesloten.

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 0348-422216 en vraag naar Priscilla Manschot. Mailen kan ook: mail je vraag of cv en motivatie naar woerden@trend.nl
Vacaturenummer: 1786552
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Bouw
Standplaats: KAMERIK
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Werkvoorbereider

Solliciteren