Vacature

Juridisch beleidsadviseur

Wat bieden we jou?

Als juridisch beleidsadviseur leg je actief contact met diverse key spelers binnen de politiek en andere belangenorganisaties. Je volgt proactief wat er in politiek Den Haag en in de media gebeurt en ondersteunt de voorzitter om de belangen van de leden te vertegenwoordigen.

Op beleidsmatig gebied schrijf je diverse beleidsnotities gericht op regelgeving en vraagstukken die van belang zijn voor de leden. Dit richt zich onder andere op de verplichtstelling AOV en kwaliteitsborging. Je weet bezwaren te weerleggen en zoekt naar synergie en samenwerking met diverse belanghebbenden.
Op juridisch vlak analyseer en beoordeel je contracten en stel je zelfstandig juridische overeenkomsten en contracten op. Je beantwoordt complexe (juridische) vraagstukken en geeft hierover in begrijpbare taal advies aan zowel directie als de leden.

In deze zelfstandige rol werk je op juridisch vlak samen met jouw collega's van de helpdesk en onderhoud je contact met de directie over juridische ondersteuning. De voorzitter ondersteun je op beleidsmatig vlak en in deze rol durf je je uit te spreken en de discussie aan te gaan.

Deze ondernemersorganisatie heeft door hun jarenlange ervaring, ruime expertise in huis op zowel juridisch als ondernemersvlak. Voor hun leden bieden zij onder andere rechtsbijstand, incassoservice, oplossingen voor arbeidsongeschiktheid, ondernemersadvies, verzekeringen en diverse kortingen. Het team bestaat uit 10 enthousiaste collega's die werken in een professionele no-nonsens cultuur.

Wij bieden jou:

 • een vaste baan voor 32-38 per week
 • een jaarcontract, met de intentie tot verlenging
 • een zelfstandige rol waarin je kan acteren op de manier zoals jij dat wil
 • een bevlogen team collega's
 • een prima salaris
 • reiskostenvergoeding, 30 vakantiedagen, 13e maand, pensioenregeling

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over een juridische achtergrond en bent in staat juridische documenten te analyseren en te beoordelen. Op beleidsmatig gebied kun je beleidsnotities schrijven; je bent in staat om helder en concreet zaken te verwoorden. Je vindt het leuk zaken uit te zoeken en ideeën in de week te leggen. Je hebt overtuigingskracht en kan omgaan met conflicten. Binnen het politieke speelveld zoek je naar synergie en samenwerking. Je bent oplossingsgericht, denkt creatief en in staat zelfstandig te acteren. Je ziet jezelf als een 'vrije denker' die buiten de gebaande paden werkt. Je bent zelfverzekerd, extravert en ondernemend.

 • WO werk- en denkniveau met juridische achtergrond
 • minimaal 3 jaar ervaring op juridisch en beleidsmatig gebied
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • in staat zelfstandig (juridische) overeenkomsten op te stellen en te beoordelen
 • vlotte pen
 • veelzijdig, gestructureerd, transparant en zelfstandig

SOLLICITATIEPROCEDURE
Herken jij jezelf in dit profiel? Wij nodigen je graag uit te reageren op deze functie. Reageren kan via de sollicitatiebutton op onze site of mail je CV naar woerden@trend.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging via het nummer 0348-422216. Na een eerste kennismaking op de vestiging in Woerden, volgt er een gesprek bij de opdrachtgever op locatie.
Vacaturenummer: 1785999
Uren per week: 38.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Management
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Juridisch beleidsadviseur

Solliciteren