Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij deze organisatie op de juiste plek!

Met een enthousiaste club doorzetters maakt de organisatie voortdurend het verschil in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als verzorgende speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. De eigen regie van onze bewoners staat hierbij centraal.

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij deze organisatie krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
  • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
  • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

Bij de organisatie kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 35. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Alle contracturen zijn bespreekbaar! Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Wij horen graag van je op telefoonnummer: 030-6665624
Vacaturenummer: 1785987
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: HARMELEN
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren