Vacature

Sociaal pedagogisch medewerker

Wat bieden we jou?

Voor verschillende locaties van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Als flexibel pedagogisch medewerker ben je van alle markten thuis! Het werken op verschillende groepen is jou niet vreemd. Jij wordt voor de teams, de ouders en kinderen een vast gezicht van de opdrachtgever. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag bij je beleven. Je hebt een zelfstandige en zekere houding en weet op een juiste manier de dag over te dragen wanneer de ouders hun kinderen komen ophalen. Op de diverse locaties in de regio werk je in een team van pedagogisch medewerkers. Er zijn oproepdiensten op groepen van 0 tot 13 jaar.

Wat vragen we van jou?

Sta jij te popelen om ingezet te worden in de oproeppoule in en rondom Amersfoort? Ben je hiervoor tussen de 8 en 32 uur per week beschikbaar?

Of ben je opzoek naar een vaste baan voor minimaal 28 uur per week? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je bent in het bezit van een (niveau 3 of 4) MBO-diploma, en ga je graag aan de slag in een functie waarbij het werken met kinderen voorop staat? Je bent flexibel en woonachtig in regio van Amersfoort. Daarnaast heb je relevante werkervaring opgedaan en is werken met kinderen je passie. Een VOG verklaring is uiteraard verplicht! Onze opdrachtgever heeft onder andere locaties in Amersfoort en omgeving. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband, waarbij er ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn.Meer weten? Neem contact op via amersfoort@trend.nl of bel via 085-2733121 (je kunt vragen naar Lisanne Krimpenfort).

Vacaturenummer: 1784304
Uren per week: 8.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Sociaal pedagogisch medewerker

Solliciteren