Vacature

Category manager

Wat bieden we jou?

Voor een opdrachtgever in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Category Manager die affiniteit heeft met de (biologische) voedingssector. Spreekt jou dit aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

Binnen de afdeling Food Ingredients werken er 8 accountmanagers binnen en buiten Europa. Als Category Manager met de productgroep noten & zuidvruchten rapporteer je aan de Manager van de Food Ingredients afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en verkoop van biologische voedingsmiddelen en de realisatie van sales- en marge doelstellingen bij de jou toegewezen klantengroepen.

Tot het takenpakket van de Category Manager behoren de volgende werkzaamheden:

  • Begeleiden van zowel het gehele in- als ook het verkoopproces, van eerste contacten tot en met het afsluiten van contracten.
  • Begeleiden van andere accountmanagers t.b.v. specifieke verkoopactiviteiten aan toegewezen klanten.
  • Benaderen van potentiële klanten en het verstevigen van de positie bij bestaande relaties, gericht op een optimale benutting van de marktmogelijkheden.
  • Signaleren van trends en kansen en adequaat reageren op marktontwikkelingen.
  • Bezoeken van klanten, leveranciers en beurzen.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt met Navision als ERP-systeem.

Wat vragen we van jou?

We maken graag kennis met een ervaren Category Manager die zich graag verder wil ontwikkelen in de (organic) food sector en die met een frisse blik naar onze organisatie kijkt.

Daarnaast breng je met je mee:

  • Een afgeronde commerciële opleiding op HBO+ / WO niveau;
  • Begrip van de dynamiek van de levensmiddelenindustrie en de vaardigheid klantgericht advies te koppelen aan een commercieel doel;
  • Je houdt ervan te ondernemen, je bent ambitieus resultaatgericht, je hebt klantfocus en overtuigingskracht en je kan goed samenwerken;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een uitdagende baan binnen een groeiende internationale organisatie, met een prettige informele werksfeer en leuke collega’s. Daarnaast bieden we een full time dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar, een premievrije pensioenregeling en vakantiegeld. In een later stadium behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden.

Is dit jouw baan? Dan komen wat graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar Amersfoort@trend.nl
Vacaturenummer: 1775939
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Ervaren
Vakgebied: Sales
Standplaats: BARNEVELD
Contactpersoon: Akke Lankreijer
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Akke Lankreijer
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren