Vacature

Ondersteuner ICT

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als ICT support medewerker bij een beursgenoteerde internationale organisatie in de regio Flevoland.Ben jij een echte regelaar om ICT gebied? Denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Dan is dit jouw baan! Je gaat aan de slag met een breed takenpakket van het helpen van jouw collega’s binnen de Benelux met de interne systemen tot het installeren van software, hardware en telefonie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers. Servicedesk tickets neem jij aan en handel je af, dit kunnen remote en onsite tickets zijn. Je maakt dagelijkse updates en controleert en registreert deze. Daarnaast documenteer je de toegangsbeveiliging tot documentatie en applicaties en leef je deze na.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over een MBO 3 of MBO 4 diploma richting ICT; * Je beschikt over enkele jaren ervaring binnen het vak; * Je hebt ervaring met Windows en Windowsapplicaties (Windows 7 tot Windows Server 2016, Terminal Servers en MS-office); * Je kan werken met diverse netwerktechnologieën (TCP/ IP, switches en routers); * Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; * Je hebt ervaring met hardware en technische support; * Je hebt ervaring met Active Directory (gebruikers aanmaken, GPO’s).

Binnen het team is er een cultuur van kennis en informatie delen, de collega’s zijn open en de sfeer is fijn. De werk - Privé balans is goed en naast een marktconform salaris biedt deze organisatie jou goede secundaire voorwaarden (pensioen, extra vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden en een bonusregeling). Ben jij toe aan nieuwe uitdaging en word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar almere@trend.nl. Voor vragen kun je bellen naar 085-273 58 39 en vragen naar Mariëtte Hagen.
Vacaturenummer: 1775169
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: ICT
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Ondersteuner ICT

Solliciteren