Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Bij Trend People zijn we altijd op zoek naar een Verzorgende IG! Je kunt via ons flexibel je eigen uren indelen (van 3 tot 32 uur) en een kijkje nemen bij verschillende zorginstellingen, zowel intra- en extramuraal. Voor de omgeving Houten, Bunnik, Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Leerdam zijn wij op zoek naar Verzorgende IG die op oproepbasis wil werken in de thuiszorg of intramuraal. Tevens bestaat de mogelijkheid om bij een organisatie in vaste dienst te gaan, indien gewenst.

Woon je niet (in de buurt van) één van bovenstaande locaties, maar ben je wel op zoek naar een baan als Verzorgende IG? Ook dan kunnen wij je mogelijk helpen in je zoektocht!

In de zorg sta je echt dichtbij de mensen en kun je de zorg aanpassen aan hun persoonlijke wensen waardoor je er veel waardering uithaalt! Met jouw werk zorg je ervoor dat cliënten van hun 'oude dag' kunnen genieten en wordt er uitgekeken naar jouw volgende bezoek.

Wat vragen we van jou?

  • Verzorgende IG-diploma
  • Recente stage- of werkervaring in de zorg
  • Flexibel inzetbaar (qua diensten en dagen)
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto
  • Zorgzaam, zelfstandig en begripvol

Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via 030-6340002 of stuur je uitgebreide CV naar houten@trend.nl
Vacaturenummer: 1773122
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren