Vacature

Project manager

Wat bieden we jou?

Heb jij een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau? Wil jij graag werken binnen een dynamische en gedreven organisatie? En jij durft je verantwoordelijkheden te nemen en daarbij hard te werken voor een mooi einddoel? Lees dan snel verder! Want wij zijn op zoek naar een Project Manager voor 32 - 40 uur in de week in Amstelveen.
Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van projecten, met als einddoel het leveren van een prachtig eindproduct. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het offertetraject, de planning en het bewaken van de uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je eigen collega's. Je schakelt makkelijk tussen verschillende tools en projecten en daarnaast neem je de tijd om een warme band op te bouwen met jouw klanten. Wat bieden wij jou?:Een dynamische, gezellige omgeving waar je samen met je collega's de meest uiteenlopende en dynamische klanten bedient. Het salaris ligt rond de € 2.400,- bruto per maand. Er zijn volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Wat vragen we van jou?

  • je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau* je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;* je denkt commercieel en hebt affiniteit met de retail- en technische sector;* je pikt snel de ins & outs van nieuwe software op;* je hebt een groot oplossend vermogen;* je bent in staat om op verschillende niveau's gesprekken te voeren;*ervaring met CAT-tools (memoQ, SDL Trados Studio) is een pre;* je hebt een positieve instelling en bent een echte teamplayer.Heb je interesse in bovenstaande vacature? Laat het ons weten! Solliciteren kan via amstelveen@trend.nl of via onze website. Als je hier vragen over hebt kan je ons ook even bellen: 085 2733122.
Vacaturenummer: 1770811
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Amstelveen
Contactpersoon: Mevrouw D. Wijdh (Desiree)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Wijdh (Desiree)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Deel deze vacature
Project manager

Solliciteren