Vacature

Systeembeheerder

Wat bieden we jou?

Een baan als fulltime Systeembeheerder bij een informele, dynamische en mensgerichte organisatie in Hilversum. Het gaat om een vaste functie, direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Je komt in een gedreven team te werken die gaan voor het beste resultaat. Er wordt tijd, energie en aandacht aan elkaar besteed. Daarnaast krijg je de kans om volop trainingen en opleidingen te volgen. Salarisindicatie is maximaal 4400 euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (afhankelijk van werkervaring). Daarbij is er ook een goede pensioenregeling en een prima reiskostenvergoeding.

Het IT landschap is in jouw handen! Als Systeembeheerder ben je samen met je directe collega's een onmisbare schakel binnen de ICT engineering en het operationeel beheer. Je volgt de allerlaatste ontwikkelingen en je bent enthousiast deze te implementeren. Samen met je collega's deel je bruikbare en waardevolle kennis en ervaring.

Wat betreft het operationeel beheer zorg je voor de beschikbaarheid van systemen (webservers, fileservers, applicatieservers, telefooncentrale, Azure, PaaS, Saas etc) en middelen van ICT infrastructuur op alle locaties, zodat iedereen veilig bij de juiste systemen en informatie kan. Je biedt 3e lijns gebruikersondersteuning als het gaat om incidenten/meldingen systemen die niet door de servicedesk kunnen worden opgelost. Je vindt het leuk om problemen uit te dokteren en komt snel met praktische oplossingen. Merk je dat er nieuwe werkinstructies moeten komen of heeft de servicedesk daar behoefte aan? Geen probleem! Jij regelt dit met alle plezier.

Wat vragen we van jou?

Je bent een geboren ict'er en weet op de juiste manier kennis/ expertise te verzamelen en toe te passen. Je bent innovatief en uitstekend op de hoogte van de laatste IT ontwikkelingen. Daarnaast vind je het belangrijk om jezelf als professional continu te verbeteren.

Verdere eisen:

  • relevante werkervaring als systeembeheerder (harde eis);
  • de Microsoft certificaten op zak;
  • ervaring met Azure (harde eis), Office 365 en Intunel;
  • gewerkt met Vmware en Hybrid-cloud omgeving;
  • kennis van netwerkinfrastructuur en aansluiting daarop van ICT architectuur;
  • ervaring met HP en Cisco producten;
  • ervaring met Windows Servers.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Laat het ons weten! Je kunt solliciteren via amstelveen@trend.nl of via de website. Voor vragen kun je terecht op ons telefoonnummer: 085-2733122.
Vacaturenummer: 1766496
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: ICT
Standplaats: Hilversum
Contactpersoon: Desiree Wijdh
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Desiree Wijdh
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Deel deze vacature
Systeembeheerder

Solliciteren