Vacature

Allround Logistiek medewerker

Wat bieden we jou?

Een fulltime vaste baan als algemeen logistiek medewerker bij een familie bedrijf in Almere. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Lijkt het jou leuk om binnen een innovatieve logistieke afdeling te werken? Reageer dan snel op deze vacature!Je komt te werken binnen een groothandel in bevestigingsartikelen. Jouw taken zijn o.a. het opnemen van binnenkomende goederen in de voorraad. Daarnaast maak je uitgaande goederen verzendklaar. Bij binnenkomst ontvang, registreer, inventariseer en controleer je de goederen. De picklocaties worden door jou vanuit de bulkvoorraad aangevuld. Naast de werkzaamheden in eigen magazijn, ga je ook bij de klanten in het magazijn helpen. Hier controleer je de voorraad en doet de aanvulling. Slimme systemen zorgen ervoor dat er een signaal wordt afgegeven wanneer er in een magazijn moet worden aangevuld. Jij gaat helpen met de opbouw van deze systemen bij de klanten.

Wat vragen we van jou?

Omdat je in deze functie als afgevaardigde van het bedrijf aan de slag gaat is het belangrijk dat je representatief voor de dag komt. Daarnaast staan klanten bij jou voorop en kan je goed werken in teamverband. Kwaliteit en het waarborgen hiervan is in deze functie uiterst belangrijk eveneens het secuur te werk gaan. * Je beschikt over een afgeronde MBO-3 opleiding; * Je hebt zicht op optimalisatie en draagt hier ideeën voor aan; * Je hebt al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie; * Je hebt een rijbewijs B;* Het is een pré als je technische kennis/ervaring hebt.

Je komt te werken in een team met 15 andere collega’s. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, en de kantoorruimte is modern. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van een opleiding en voor ontspanning kun je tussen de middag een potje tafeltennissen of badmintonnen. Er wordt een concurrerend salaris geboden, 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen en winstuitkering.
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Voor vragen kan je contact opnemen met Mariëtte Hagen via 085-2735839 of via almere@trend.nl. Reageren kan door jouw cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.

Vacaturenummer: 1764624
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Allround Logistiek medewerker

Solliciteren