Vacature

Communicatie adviseur

Wat bieden we jou?

Als communicatie adviseur bij deze brancheorganisatie in Woerden vervul je een afwisselende rol binnen een enthousiast team. De communicatie is gericht op leden van de organisatie die actief zijn in de detailhandel. De dynamiek van de detailhandel en de politiek zie je duidelijk terug in deze functie.
Je speelt een belangrijke rol in de uitvoering en ondersteuning van zowel de in- als externe communicatie. Denk hierbij aan het bijhouden en beheren van social media, website, intranet en (digitale) nieuwsbrieven. Ook werk je mee aan hun ledenblad, een gedrukte uitgave van de organisatie. Daarnaast worden er diverse bijeenkomsten en congressen georganiseerd, waarbij jij voor de nodige ondersteuning zorgt.

Deze brancheorganisatie behartigt de belangen van haar leden en geeft individuele ondersteuning en advies op bedrijfseconomisch en juridisch vlak. Ze bieden een zeer afwisselende baan binnen een dynamische omgeving. Binnen het team is er ruimte om eigen verantwoordelijkheid op te pakken.

  • Fulltime functie (parttime werken is bespreekbaar vanaf 28 uur per week);
  • Vaste baan;
  • Eigen verantwoordelijkheid;
  • Enthousiast team van collega's;
  • Salarisindicatie: € 2.600 - € 3.000 bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega die ervaring heeft op het gebied van communicatie. Naast een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau, beschik je over een uitstekende schrijfvaardigheid (online en offline) en heb je ervaring met het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Als persoon ben je resultaatgericht, pro actief, stressbestendig en organisatorisch vaardig.

  • Hbo diploma richting Communicatie;
  • Relevante ervaring met het ontwikkelen van communicatiemiddelen (online en offline);
  • Ervaring binnen een branche- of beroepsorganisatie is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Gemotiveerd, samenwerkingsgericht en initiatiefrijk.

SOLLICITATIEPROCEDUREHerken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageer via de sollicitatiebutton of mail je CV naar woerden@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0348-422216. Na een eerste kennismaking op de vestiging in Woerden, volgt er een gesprek bij de opdrachtgever op locatie.
Vacaturenummer: 1764599
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Communicatie adviseur

Solliciteren