Vacature

Marketingmedewerker

Wat bieden we jou?

De afdeling marketing bestaat uit 4 specialisten. Met dit team wordt hard gewerkt om de organisatie de commerciële doelstellingen op het gebied van acquisitie en sales te laten slagen. Voor dit team zijn wij op zoek naar een marketing medewerker.

In de rol van marketing medewerker lever je een actieve bijdrage door goede en efficiente campagnes te ontwikkelen op basis van analyses van diensten en klanten. Je komt met voorstellen voor acties, zowel intern als extern, die ingezet worden in de marktbewerking en de commerciële processen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de telesupport afdeling. Je verzorgt de direct mail campagnes, stelt belscripts op, selecteert de juiste adressen en zorgt dat zowel de accountmanagers als de overige afdelingen op de hoogte zijn van de campagnes. Ook analyseer je vervolgens de resultaten.

Verder kom je met nieuwe ideeën en plannen ter verbetering van de huidige materialen, je bereidt nieuwe materialen voor, doet marktbewerking en organiseert beurzen.

Wat krijg je hiervoor terug:

  • een marktconform salaris (€ 2.100- € 2.750 bruto per maand op basis van fulltime)
  • vakantiegeld en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve zorgverzekering en pensioenopbouw
  • reiskostenvergoeding
  • ruime aandacht voor het inwerktraject met meeloopdagen en eventuele trainingen die benodigd zijn

Wat vragen we van jou?

Als enthousiaste marketing medewerker ben je in het bezit van een afgeronde HBO Marketing opleiding en heb je enige aantoonbare werk- en/of stage-ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de dienstverlenende B-to-B sector.

Ben je creatief en ondernemend? Word je enthousiast van het bedenken en ontwikkelen van marketingcampagnes, acties en het lanceren van innovaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als je geïnteresseerd bent in deze rol, neem dan contact op met Trend People De Meern via: 030-6665624 of demeern@trend.nl.

Vacaturenummer: 1763813
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: NIEUWEGEIN
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Marketingmedewerker

Solliciteren