Vacature

Administratief medewerker content

Wat bieden we jou?

De website, catalogus en folder staan vol met verschillende producten. Door het schrijven van pakkende specificaties en mooie foto's zorg jij ervoor dat consumenten weten wat ze kopen.

Samen met 10 collega's vorm je de afdeling E-commerce en houd je je als administratief medewerker content bezig met productcontent in de breedste zin van het woord. Voor alle producten die er in het assortiment zijn, moeten commerciële productteksten en -specificaties geschreven worden. Hiervoor heb je veel contact met de Category Managers en leveranciers. Je verzamelt de juiste gegevens en foto's om de content zo optimaal mogelijk te maken. Voldoet de foto of het beeld niet aan de eisen? De juiste look en feel creëer je door gebruik te maken van Photoshop.

De organisatie kent een informele sfeer en wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid tussen medewerkers en ondernemers, een no-nonsense mentaliteit met een resultaatgerichte aanpak.

  • fulltime functie;
  • vaste baan;
  • enthousiast en creatief team;
  • salaris: € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zet je graag in om producten zo goed mogelijk te verkopen. Je vindt het een uitdaging om met weinig tekst een zo compleet en optimaal beeld van een product te geven. Om de juiste informatie te krijgen, leg je makkelijk contact met jouw collega Category Managers en weet je de leveranciers te vinden.

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • werkervaring met productspecificaties is een pré;
  • gevoel voor het schrijven van wervende en commerciële teksten;
  • een proactief en leergierig persoon, die accuraat en gestructureerd kan werken;
  • goede kennis van Excel en Photoshop.

Ben jij het creatieve taalwonder die wij zoeken? We ontvangen jouw CV en motivatie graag via woerden@trend.nl. Ook kun je op onze site een vacaturereactie plaatsen. Wil je meer weten? Voor vragen kun je contact opnemen met Wilke van Esterik (Vestigingsmanager) via ons nummer 0348-422216.
Vacaturenummer: 1763515
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Nadia Horst
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Nadia Horst
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Administratief medewerker content

Solliciteren