Vacature

Accountmanager

Wat bieden we jou?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een internationaal merk gericht op artikelen in de vrijetijdsector. De producten worden over heel Europa verkocht via importeurs, agenten en direct aan gespecialiseerde winkels, GGD ‘s, tropenafdelingen en travelclinics.

Er is een vast klantenbestand waar je je voornamelijk richt op relatiebeheer. Je onderhoudt contact met je klanten over lopende collecties en het afsluiten van jaarcontracten. Daarnaast geef je voorlichting over de producten, bied je nieuwe producten aan en zorg je voor uitbreiding van het winkelassortiment. Door het geven van een clinic aan het personeel, zorg je voor voldoende voorlichting zodat iedereen weet hoe ze het product moeten verkopen.
Er liggen ook nieuwe kansen bij klanten en in de markt! Bij multinationals creëer je bijvoorbeeld nieuwe klanten door een maatwerkproduct aan te bieden aan hun arbodiensten. Om je netwerk te onderhouden neem je deel aan een symposium of beurzen.
Naast je taken op het gebied van relatiebeheer en acquisitie, zorg je ook voor de interne afhandeling van orders en alle online activiteiten. Je houdt de website up to date, past teksten aan, voegt nieuwe artikelen toe en bedenkt gerichte marketingacties.

Dit familiebedrijf bestaat 40 jaar en werkt als groothandel met diverse eigen merken in de vrijetijdsector. De merken zijn bekend in de markt en bij relaties kom je dan ook met een mooi product binnen. Het klantenbestand is groot en divers; van vaccinerende instellingen tot grote multinationals als KLM en Shell. Ze bieden je een zelfstandige functie binnen een team van 18 enthousiaste collega's.

 • Functie voor 32 - 40 uur per week;
 • Vaste baan;
 • Zeer afwisselend en divers takenpakket en klantenbestand;
 • Werken binnen een sector waarin vrije tijd een grote rol speelt;
 • Salarisindicatie: €2.800 - € 3.250 bruto per maand op fulltime basis;
 • Auto, laptop en telefoon.

Wat vragen we van jou?

Jij omschrijft jezelf als een klantgericht, ondernemend en enthousiast persoon. Met jouw achtergrond weet je hoe een verkoopproces in elkaar zit en weet je met jouw communicatieve vaardigheden klanten te binden. Productkennis is geen eis, tijdens een gedegen inwerktraject is het productenpakket te leren. Heb je kennis van de vaccinerende branche is dat wel een mooie aanvulling!
Als persoon durf je een gesprek aan te gaan en durf je beslissingen te nemen. Je handelt proactief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Met jouw flair en enthousiasme creëer je een gunfactor.

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Relevante ervaring;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
 • Beheersing van de Duitse taal is een pre;
 • Gestructureerd, zelfstandig en ondernemend.

SOLLICITATIEPROCEDUREHerken jij jezelf in bovenstaande? Sta jij stevig in jouw schoenen en wil jij deze uitdaging aan gaan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageer via de sollicitatiebutton of mail je CV naar woerden@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0348-422216. Na een eerste kennismaking op de vestiging in Woerden, volgt er een gesprek bij de opdrachtgever op locatie.
Vacaturenummer: 1763405
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: MIJDRECHT
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager

Solliciteren