Vacature

Service engineer

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als service engineer in de regio Zeist. Ben jij technisch onderlegd en vindt je afwisseling in jouw werk belangrijk? Lees dan verder!
Binnen de functie van service engineer werk je zowel vanaf de afdeling als op locatie (BENELUX). Defecte apparaten en apparaten met een storing dienen te worden gecontroleerd vervolgens gerepareerd en getest te worden. Je krijgt te maken met traditionele en modernere apparatuur (CAD-CAM). Daarnaast ben jij er ook voor klanten bij onderhoudswerkzaamheden. De technieken waarmee je op de werkvloer te maken krijgt zijn o.a. pneumatiek, mechanica en elektra. Een keer wat langer doorwerken om die ene storing nog op te lossen is iets wat jouw siert. Je ziet het werk liggen en pakt zelf dingen op.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt kennis van elektronica, mechanica en pneumatiek; * Een MBO werk- en denkniveau; * Communiceren is iets wat jij goed kan; * Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord; * Het is een pré als je ook de Duitse taal beheerst; * De digitale wereld heeft geen geheimen voor jou. Het team waarbinnen jij komt te werken bestaat uit 4 personen en er heerst een ongedwongen sfeer. Er is volop mogelijkheid om jouw kwaliteiten en kennis nog verder uit te breiden. Het salaris is marktconform en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden aanwezig. Ben jij enthousiast en wil jij graag aan de slag? Neem dan contact op met Mariëtte Hagen via 085-2735839 of mail naar almere@trend.nl. Je kan ook direct solliciteren door op de sollicitatiebutton te drukken.
Vacaturenummer: 1763238
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Zeist
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Service engineer

Solliciteren