Vacature

Accountmanager binnendienst

Wat bieden we jou?

Een functie voor een op en top salestijger! Je doorloopt meerdere verkoopgerelateerde afdelingen in een relatief korte periode om je meest sterke punten te kunnen ontplooien.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties maar ook vooral het aanboren van nieuwe klanten! De leads die je zelf genereerd of opvolgt bieden jou de nodige uitdaging om de klanten te enthousiasmeren, "warm te maken" en vervolgens aan jouzelf en de organisatie te binden. Dit doe je door telefonisch- en e-mailcontact maar ook door het afleggen van persoonlijke bedrijfsbezoeken. Tot slot denk je voor jouw eigen klanten mee met de marketingafdeling, jij weet namelijk als geen ander wat jouw klanten willen zien en aanspreekt! Jij gaat de Nederlandse en Duitse markt bedienen.

Je komt terecht in een internationale groothandel in een niche markt. Zij bedienen een verscheidenheid aan klanten zoals multinationals, ingenieurs, apparatenbouwers en projecthandelaren. Vanuit de kantoren in Nijkerk en de Verenigde Arabische Emiraten bewerken zij de gehele wereld met een internationaal, jong en enthousiast team van medewerkers. Naast dat jij wordt opgenomen in dit hechte team staat er iedere vrijdag een borrel klaar, worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd en staat jouw eigen ontwikkeling voorop.

Wat vragen we van jou?

Heb jij een HBO-opleiding afgerond, sta je te popelen je opgedane werk-/ en of stage-ervaring toe te passen en droom je van een carrière op commercieel gebied? Lees dan snel verder of deze commerciële functie bij je past!Naast de gezonde dosis energie, leergierigheid en je diploma vragen wij:Zeer goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, een commerciële instelling, excellente communicatieve vaardigheden en affiniteit met online marketing.

Vacaturenummer: 1762437
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: NIJKERK GLD
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager binnendienst

Solliciteren